Utveckling!

Att ha trädgård har verkligen utvecklat mig som person. Jag har blivit lugnare och har mer tålamod. För 10 år sen hade jag inte tålamod med tid. Om jag kom på något skulle det ske omdelbums! Blev så frustrerad om någon sa att om två år då, då är vi där. Nu inser jag att saker och ting behöver tid för att växa och utvecklas och jag tackar trädgården för den insikten.

 The Pilgrim för två år sen när jag planterade den i rabatten och nu, två år senare.
Två år fram i tiden känns som en lång tid men den går ju så fort! Märker att jag börjar bli lite sentimental och nostalgisk. Måste vara augustinätterna som ger sig till känna. Nu, laddar jag för växthusdrömmar!

Kommentarer

Lillianna sa…
Vilken skillnad på rosen nu och då! Har du matat den med massor av gödsel för att få den så bred och fin?

Jag inser att jag måste lämna rosträsket för jag gödslar inte alls mina rosor i den kvantitet de tydligen eftersträvar och så får jag blomning därefter... Ingen av mina 100 st ser ut ens i närheten av din pampiga!

/Lillianna
Himmel vilken snygg och stor och frodig The Pilgrim du har! På bara två år! Fint ihop med lammöronen.
Jag laddar också för växthusdrömmar:)).
Kram Maria
Anonym sa…
Åh då var växthusdrömmar slut för den här gången. Tänk att köra runt med en hel skottkärra full av lökar! Och det där gamla paret med sina växthus, sån vill jag också bli när jag blir gammal... :) Jag håller med dig om att trädgårdsarbete är ett bra sätt att träna sitt tålamod. Jag är också en ivrig typ men har verkligen lärt mig att uppskatta att saker måste få ta tid i trädgården. Vet inte hur jag skulle klara mig utan min trädgård, den är min ventil undan stress och oro.

Din ros är ljuvlig! Kram Hanna
Margot sa…
Rosen är helt ljuvlig, så fin den blivit på så kort tid! Men wow så härligt du bor, vilken utsikt, sååå vackert! Jag såg erbjudandet om lökar från Odla, men jag har inte beställt något än! Förra årets nya var Angelique och Black Parrot och de var så ljuvliga, blev riktiga favoriter! Jag vet att jag kan kontakta Odla angående alla fellevererade liljor, skulle säkert få nya, men jag har inte så stor lust att ta tag i det och dels har jag inte plats för mer liljor nu!
Ha en fin kväll!
Kram
Marina sa…
Växthusdrömmar - vilket fantastiskt ord och en underbar dröm för dig kan jag tänka.

Jag har läst att trädgård är tid - långsam tid.

Kram!

Populära inlägg