Inte bara jag som är förälskad!

Igår förklarade jag ju min förälskelse i solhattarna och idag när solen tittade fram, en halvtimme, var det inte bara jag som visade solhattarna uppmärksamhet. Humlor och bin fullkomligt vältrade sig i blommorna.


Jag brukar inte klaga på vädret, är en sån där jobbigt positiv person som tycker det mesta är mysigt och skönt, men... Nu, nu är jag trött på regnet. Ge oss sol. Ge oss lite värme så rosorna orkar blomma en gång till... Snälla!

Kommentarer

Marina sa…
Jag tillhör också dem som sällan klagar på vädret. Skönt att veta att det finns flera. Det är ju så meningslöst eftersom det ändå inte blir någon förändring hur mycket man än klagar. Men visst finns det gånger då det blir för bra åt något håll.

Kram!
Anonym sa…
Fantastisk bild! Hoppas solen kommer till dig också! Kram Hanna
AnnCharlotte sa…
Sköna ljumma kvällar vill jag ha nu....ja, sköna dagar också förstås.
Man får väl leva på hoppet...det brukar vara fint när skolarna börjat..
Ha det bra :)
anna berg sa…
Vilken fantastiskt bild! Vad har du för kamera och objektiv? // Anna
Vi har haft några sköna dagar här nu, men i morgon kommer regnet tillbaka... Skickar så mycket sol jag kan till dig. Vilken vacker bild!
Kram Maria
WOW vilken hummelhärlig bild!
AnnaHelena sa…
Ja, jag har kommit på att jag måste köpa lite solhattar. Jag hade ett gäng "Magnusar", men av dem finns ingenting kvar. Vet inte varför de inte trivdes hos mig?
Som alltid så här års så kommer jag ju på att jag måste skaffa fler senblommande växter, och gärna färgglada. Som solhattar.

Kram // AH

Populära inlägg