På gång!

Mitt 200:e inlägg i bloggen handlar om blomning som är på gång. Det finns säkert fler blommor än de jag får med i inlägget men här kommer de som var tydligast. Det är inte klokt vad varmt det är och hur det fullkomligt exploderar i rabatterna. När F sov i förmiddags så vattnade jag, det behövs verkligen. F är sjuk, ganska rejält med feber och hosta, så vi har hållit oss inne hela dagen för att inte bli för varma. Känns lite underligt när det är högsommar ute.

Aicha har fullt med knoppar, fler än någonsin. Den rosa vallmon är precis på gång att spricka ut. Kanske kommer hon i blomning i morgon. Spännande!

Schersminen har fullt med knopp, precis som Mme Hardy. Båda råkade ut för sorken men några grenar klarade sig och de kompenserar sina kamraters bortfall. Hur mycket knopp som helst. Det verkar som det blir blomningsrekord i år.


Timjan och Riddarsporre har precis startat sin blomning. Riddarsporren vecklade ut sig idag och det är bara fyra knoppar som har kommit igång. Alla mina riddarsporrar är frösådda och de är maffigare än någonsin nu när de är inne på andra och tredje året. Det är inte klokt vad underbart det är med sommar och sommarkvällar!

Dessutom hoppas jag på tur nu när jag blir 200. Jag deltar i lotteriet hos Mammas blommor http://mammasblommor.blogspot.com/

Kommentarer

Virre sa…
ja det exploderar mest överallt nu. Man hinner nästan inte med. Bara o hålla i hatten och njuta! *ler* Här har det regnat några dagar så vattenslangen har fått vila.

Hoppas F kryar på sig snart! Inget roligt att va sjuk när det är sommar! =(

Trevlig pingst! Kram/Veronica
AnnCharlotte sa…
Nu gäller det att hänga med i svängarna för nu går det undan....
Hoppas febern ger med sig snart...så trist att vara inne nu när man bara vill vara ute så mycket som möjligt.
Ha det bra :)

Populära inlägg