Åska och sol!

Juni startade i år med åska. Jag vaknade av en dundrande knall och hörde regnet smattra men det tog inte lång tid innan regnet förvandlades  till solsken. Daggkåpan är så vacker, speciellt med alla vattendroppar.
 Jag kan inte få nog av våra gullregn. De är så fina och både fåglar och humlor dras till dem. Jag visste inte att gullregn luktar så gott. Jag får lite mimosakänsla.


Så var vi inne i juni, en av våra sommarmånader. Det är en klyscha men det är inte klokt vad tiden går fort! Trots det känns det, precis som förra året, att säsongen har varit igång ett bra tag. Kanske beror det på att jag är föräldraledig och hinner njuta av allt, precis som förra året. Ska verkligen tänka på det nästa år, när man jag inte är ledig, och planera in tid att vara.


Kommentarer

Mmmm, snart doftar den också hos oss.Något att längta till.
Berit sa…
jag vill också ha ett gullregn de är ju så vackra. tyvärr så bor jag alldeles i fel zon för det!
Regn och åska hade vi ockcå igår..jag gillar inte åska.
Ha en underbar dag!!
AnnCharlotte sa…
Nu är det sommar....åska är väl ett riktigt sommartecken...
Ha en härlig helg :)
Margot sa…
Här har vi klarat oss från åska än så länge men regn har vi fått! Visst är det en härligt tid nu och det gäller att njuta och ta vara på allt det härliga! Nästa vecka jobbar jag bara tre dagar och sedan väntar ett underbart sommarlov:)) Dessutom är jag så glad över att jag för första gången på länge kan kommentera utan problem efter allt strul det har varit med blogger.....hoppas bara att det fortsätter att fungera!
Ha en härlig helg!
Margot

Populära inlägg