Underbara FatCat

Jag är så otroligt glad över bloggvärlden eftersom det har gett mig så många underbara vänner och inspiration. En av dessa är Hillevi som har bloggen Tankar från Trädgårdsmästarn. Nu är det nästan ett år sen hon bloggade och anledningen till det är en underbar butik som heter FatCat. En butik med inredning och hur mycket vackra saker som helst som man kan ha både inomhus och i trädgården. Jag har en låååång lista som jag vill beta av!

Den senaste tiden har jag funderat på ett fotoprojekt som jag kallar Art Deco och till slut tog jag mod till mig och frågade Hillevi om jag kan få fota fyra stylade tjejer i hennes underbara miljö som hon har skapat i butiken. Och vet ni, hon sa ja! Lycka! Så idag åkte jag till FatCat och fotade lite inför den riktiga fotosessionen som kommer att ske i mitten på maj. Här kommer lite bilder från idag!

 Så tänk vad mycket härligt som händer på nätet! Det är inte bara tokar och hatnät. Dessutom tror jag att trädgårdsbloggvärlden är extra trevlig!

Kommentarer

maryaustria sa…
What a lovely shop! Wonderful things to see!
Marie sa…
Vilken häftig butik! Riktigt snygga grejer!
Och håller med dig, jag är ny i bloggvärlden men märkte direkt att trädgårdsfolket är underbart trevliga!

Mvh Marie
Ruben sa…
Jag upphör aldrig att beundra din fotokonst! Vilken känsla du får in i allt!

Ha det gott!
/Ruben
Åh, vilka härliga bilder! Jag vill promenera in i dem, slå mig ner i den där härliga stolen, kika mig omkring... Och naturligtvis låta ett och annat följa med mig hem =o))
Allt gott!
/Katarina
ulla laiho sa…
Tjusiga bilder - och visst är trädgårdsfolket trevliga med en positiv inställning till livet, trädgården, växter och varandra inte minst.
Åhh så roligt att få bilder från Hillevis butik - har saknat hennes inlägg i bloggvärlden så det är extra roligt att se dina fina bilder !
Fat Cat står överst på min besökslista nästa gång jag kommer till Stockholm !
Tack för titten !
Hälsa Hillevi vid nästa besök !
Ha det så gott !
Kram/Isa
Håller med det sista du skrev - och det var fantastiska bilder med härliga motiv!
KRAM
Susie

Populära inlägg