En överraskning

Idag när jag kom hem möttes jag av F som ropade:

- Paket, mamma, paket! Du ha fåd paket!" 

Ett stort, hårt, fint paket inslaget i presentpapper låg på skänken och väntade. Jag hann inte fota eftersom F var så ivrig att slita upp det. I paketet låt en pelargon.


Vivian med bloggen Hackordning hade skickat en Kokospelargon - Pelargonum grossularioides. En jättefin planta som F och jag omedelbart måste planera. F letade reda på planteringshandskarna som var "jättestoja".

F var helt entusiastisk och gick så in för arbetet, allt från att fylla på jord till att välja ut platsen pelargonen skulle stå på, att jag bestämde att det här är F´s pelargon.


Nu står den så vackert i ett fönster i glasverandan. Jag vet att jag är partisk men jag tycker att F är helt otroligt duktig, en riktig liten trädgårdsmästare. Tusen tack Vivian för den underbara pelargonen. Jag lovar att den kommer att få det toppen i fönstret bredvid F´s matplats.

Kommentarer

Byronesse sa…
Underbar! Han är heeeeelt underbar!!! Kramar/Em
Underbara bilder på en härligt entusiastisk liten trädgårdsmästare!! Hoppas det är så lycklig jag också ser ut in action, *fniss*. Klart han är duktig :). Den pelargonen kommer att få det bra! Kram Marie
M/S Design sa…
En söt och entusiastisk liten 'trädgårdsmästare'
Mariana
Vilken fin överraskning!!! Så klart har du bästaste trädgårdsmästarämnet i din söta son :-)) Det ser man ju lätt. Vilken entusiasm!!!!

Kram
Charlotte
Han är för söt din lille F! Så entusiastisk:)).
Vilken fin pelargon!
Ha det gott.
Kram Maria
Nora sa…
Va kul att få så fint paket! Och va kul att sonen är med och planterar! Va söt han är med sina "stoja" handskar:-)
Kram
Marina sa…
Det är härligt med barns entusiasm. Härliga bilder!

Lycka till med fina presenten.

Kram
Asa (Mademoiselle) sa…
Din trädgard är i ständig förändring och blir bara vackrare och vackrare tycker jag. Kul att se att F smittas sa av din entusiasm! Vad synd att jag inte hann se er innan jag akte tillbaka till Frankrike. Ser fram emot nästa gang:) Kram
Anonym sa…
Åh vad han är fin! <3 Och ja, pelargonen också förstås. Så glad man blir av givmildheten som finns i bloggvärlden. :) Kram Hanna
Åh va roligt med överaskningar!!! Vad duktig han är som hjälper till, dom är så söta i den åldern när allt genomförs men en sådan glädje.

Kram
Vackra bilder. Vilken liten trädgårdsmästare :-))

Kram
Inger sa…
Vilken tur vi hade! Och vilken bra hjälpreda du har, mina fyra söner har inte levt upp till detta, men faktiskt har en av dem nu fått lite intresse för trädgård.
Kram
Hans sa…
Att få paket på posten med växter är lika med julafton varje gång det händer. Jag förstår att det inte fanns tid att fotografera paketet innan det öppnades.
Ha det fint, lycka till med den nya pelargonen.
Ruben sa…
Somliga är födda med matjord i fickorna, och det är ju särskilt bra att ha när man får så fina pelargoner!

Ha det gott!
/Ruben
Veronica sa…
När! Du är den andra av mina bloggande vänner som fått en kokos pelargon! Såååå avis och nyfiken på doften! Bocken tur att jag kan dofta på söndag:)

Kram
Fick min kokosdoftande pelargon jag med idag.Men någon fin liten F hade jag inte som planteringshjälp.MVH
Eva Linnea sa…
Så sött .... man blir ju nästan lite tårögd. De små liven, det är så duktiga. Härliga bilder.
Kram till er båda från Eva Linnea
Härliga bilder!Hälsa F och önska lycka till med egna pelargonen. Verktyg och spadar vet jag finns i rätt storlek men finns det nu också vettiga barnförkläden? Jag sydde till sonen med ficka fram och öglestropp för saxen (typ nappsnodd). Det var hans jobb att klippa bort vissna blommmor :)

Populära inlägg