Gotland tur och retur!

Igår åkte jag ner till Gotland för att kolla hur bygget går. Det var en märklig känsla att komma ner vid 11 tiden och åka igen klockan 16. Mamma och pappa plockade upp mig och så åkte vi till huset. Det var mulet men vad gör väl det. Så häftigt att komma ner och se ett vattentät skal. Förra gången var det ju bara ett skelett. 


Bilden där man ser ut är taget från entrén. Det är det första man ser när man kliver in i huset. Den fyrkantiga låga lådan är entrédelen och dörren vi ska använda som entrédörr är den som är öppen på bilden. Entrédelen ska även innehålla badrum och tvättstuga. Den andra dörren är tvättstugedörren.

Just nu sitter jag och fnular på hur man ska plantera buskar och träd för att mysa till det och få entrédörren att bli den naturliga dörren att gå till. Finns det något värre när man kommer till ett hus första gången och inte vet vilken dörr man ska gå till?

Idag har vi haft en helt underbar dag och när det var dags för F att sova räfsade jag löv, plockade undan krukor och stökade runt. En hel del fotande blev det också. Älskar det milda ljuset som blir när det är mulet och grått ute, men de bilderna tar vi en annan dag. Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!


Kommentarer

Vad skönt att kunna åka iväg några timmar. Så fint och mysigt det ser ut. Roligt att du visar.
Planering och växtval är perfekt att klura på nu när vi går mot vinter:)).
Ha det gott!
Kram Maria
Margot sa…
Så spännande det måste vara att åka ner nu och då och se hur allt förändras! Vintern är en bra tid att planera och fundera, ska bli intressant att se vilka lösningar och växtval du klurar ut:)
Ha en fin fortsättning på helgen!
Kram Margot
Marina sa…
Ser jättespännande ut!

Kram!
Åh, så spännande! Få vara med från scratch och planera...underbart. Vad mycket roligt ni har framför er med växter och allt!Ska bli kul att se, för det får vi väl? ;).//Kram Marie
Anonym sa…
Så kul med en blixtvisit och härligt att se det växa fram. Med belysning och gångar blir det nog inga problem alls att leda era gäster rätt. Ska bli så kul att se vilka växter du väljer den dagen det är dags! Kram Hanna
Sara Brenne sa…
Ååååå säger en "exilgotlänning". Lycka till.

Ha det gott!

Sara
AnnaHelena sa…
Men åååå....så roligt! Och så fint det kommer att bli! Du vet att du är en lyckost, va...?
Länge sedan jag var på Gotland. Kanske är det dags för en Gotlandssemester 2012 - barnen har aldrig varit där.

Ha det bra och kram // AH

Populära inlägg