En känsla för jul!

Nu är det så många bloggar som andas advent och jul. När jag gick från skolverkets konferens idag gick jag förbi Årstiden på Drottninggatan. Jag kunde ju inte låta bli att smita in och bara njuta av allt vackert.Bilderna är tagna med mobilen så de är som de är. Vad jag skulle vilja ha en hel dag och bara mysa runt, fixa, hänga gardiner och stjärnor. På söndag är det första advent!


Vart tog november vägen...? 

Kommentarer

Jag undrar det samma; vart tog november vägen? Har aldrig varit med om att den trista månaden susat förbi så fort. Måste bero på det milda härliga vädret.
Fina mysiga bilder! Jag skulle också vilja ha en ledig dag och fixa och pyssla. Saknar mina lediga måndagar oerhört mycket.
Ha det gott!
Kram
Marina sa…
Först till förra inlägget: så fin bild! Jantelagen kan väl slänga sig i väggen tycker jag.

Hoppas man och son tillfrisknar snart och att du klarar dig.

Fina bilder på lite adventsstämning. Jag planerar och gör listor men sätter inte i gång med mer än snurrorna jag bakade i går. Resten kommer till helgen.

Kram!
(och tack för kameratips)
AnnCharlotte sa…
Idag har jag klätt en gran.På jobbet.
Känns väldigt tidigt, men ganska mysigt iallafall.
Hemmatar vi inte in granen förrän helgen innan julafton.
Ha det bra :)
Anonym sa…
Vilka fina bilder! Årstiden var en av mina favoritbutiker när jag bodde i Stockholm, där finns ju så mycket vackert.

Här finns ingen julstämning alls än så länge, men när bygget är klart - då ska du se att det kommer att pysslas hej vilt här! Och min snälla mamma har lovat att baka åt mig så vi får lite mys mitt i stöket ändå.

Kram!
AnnaHelena sa…
Årstiden är en FANTASTISK butik! SÅ fina bilder. Jag längtar också efter att ha tid att vara hemma och bara pyssla runt! Framför allt längtar jag efter att få vara hemma när det är LJUST! Det är mörkt, mörkt, mörkt nu och jag känner mig trött, trött, trött. Skönt med december snart!

KRAM på dig! // AH

Populära inlägg