Småfix och småmys!

Är lite småförkyld, lite småtrött, lite smånovember! Vissa dagar är bara dagar när man mest lallar omkring och inte känner att man uträttar så mycket och att det inte gör så mycket att man inte har gjort så mycket...
Hängde ni med? :-)

Idag är H med bästa vännen A på Solvalla och annat skoj. Jag och F har haft besök av bästa vännen E och vi har pratat och myst. Dagen har kommit och gått och jag tror aldrig det blev riktigt ljust.  Men det gör inget! Det har bara varit mysig!


Annars har jag fixat med F´s rum i ett par dagar. Målat lister och gjort det sista fiffet innan vi har kunnat inreda rummet. Äntligen har vi fått in mattan, en bilmatta som täcker hela rummet. Dels för att skydda golvet från en tvååring som härjar runt men också för att både jag och H själva ville ha en sån matta när vi var små...


Lägger in fler bilder senare. När jag började med bloggen tänkte jag att det bara skulle handla om trädgård, punkt! Nu märker jag att ju mer jag bloggar och läser andras bloggar smyger jag in lite annat också. Lite inredning, lite funderingar, tankar, och lite om livet med F. Inte mycket, men då och då kommer det något annat än ren trädgård. Speciellt nu när säsongen är lite lugnare. Jag hoppas att det inte gör något. Att ni inte tröttnar.Någon som inte tröttnar på mig och som är min extra skugga, som härmar mig i allt jag gör, är F. Vill man veta hur man beter sig, säger och vad man gör, ska man skaffa sig en tvååring. Han är som ett läskpapper och jag kommer inte undan med något. Här är han i fullfart med mina trädgårdsstövlar som ju är så spännande...och fula...och slitna... tur att Tomten kommer snart... H, you know what I mean...   ;-)

Kommentarer

Marina sa…
Härligt med en tvååring!

Låter som att du haft en mysig dag även om inte ert väder blev ljust.
Här har vi faktiskt haft helt underbart höstväder.

Nu har jag varit ute och satt på fläkten i Lugnet för det har blivit kallt.

Kram!
!!! Så fint!!! // Anna
Anonym sa…
Vilken underbar liten kille du har, och vilket fint rum! En sån matta kanske vore nåt för Tages kommande rum också? Skulle passa bra både för honom och som skydd för det nya golvet. ;)

Jag har ju också skrivit om annat än trädgård idag, kunde inte låta bli. Vill ju inte sluta "träffa" er allihop bara för att det blir vinter, så det är tur det finns annat att skriva om.

Och ja, tapeten vi valde till skåpet finns i flera färger, kolla på Mimous hemsida.

Ha en fortsatt skön kväll efter din sköna dag! Kram!
Stina sa…
Hej!
Så roligt att du gillade pelaren. De 4 vanliga plattorna är det som gör "höjden". Den består alltså av en jättestor bottenplatta, fyra "små" för höjden och en mellanstor platta på toppen. (I vårt fall fick topplattan bli tre klinkersplattor på varndra i brist på annat...) Det är viktigt att använda murbruk mellan varje platta för att klistra ihop det. Sluttande kanter fixas lättast för hand mha murbruk och en murarspatel eller något annat redskap med en rak kant. Såg att du har en liten kille på 2 år, min är 1,5 - och så har jag en tjej på 4 år.

Ha det gott så hörs vi längre fram!
Kram,
Stina
Elin sa…
Åh, en sån där matta var drömmen när jag var liten!
Vilken härlig matta! Tur att jag inte visste att det fanns sådana när sonen var i den åldern:)). Söt han är din lille kille.
Jag har med lite av varje i bloggen nu, hade också bara tänkt ha trädgård först, men det känns inte helt enkelt nu. Och jag tycker det är så kul att göra inlägg och läsa andras, så jag frångår också trädgården lite då och då.
Kram Maria
Vi har också en sådan där bilmatta i T:s rum fast modell mindre och den har varit, och är fortfarande, en mycket populär lekplats.

Jag skriver ju också om annat än trädgård. Speciellt så här års så är det ju svårt att hålla sig till ett ämne. Jag tycker bara det är trevligt att få läsa om lite blandade saker. Trädgården finns ju fortfarande kvar även om den ligger i vila just nu...

Hälsar Åsa
Ja, jag hängde med :), för det är lite så jag känner med...lite smånovember. Bra uttryckt tykcer jag!
Själv tycker jag att det är rätt mysigt när det smyger sig in lite tankar och funderingar i trädgårdsbloggandet. Att vi får en helhetsbild av vad som är drivkraften bakom allt det vackra som skapas i alla trädgårdar och på alla bloggar - så smyg vidare, kära du! //Kram Marie
Ja det är riktigt härligt att se hur människor formar sin värld utifrån de erfarenheter som bjuds!Om tomten inte fattar så kan du ju alltid pimpa stövlarna, som jag gjorde, med fönstermålningsfärg för barn.Kolla mitt inlägg från 11/3.
Lena sa…
Nä...inte tröttnar vi på dina inlägg!

I våras tog jag en bloggpaus när jag tyckte att mitt bloggskrivande blev alltför spretigt. Hur intressant är det att gå in på en blogg om man inte vet vad som väntar? Jag löste det genom att lägga till mina underrubriker. Kanske mitt liv är så...lite spretigt!

Underbara bilder på sonen!

Kramar
AnnCharlotte sa…
Det är bara kul att få veta lite mer om människan bakom blogen...och ibland är det ju saker som man bara vill få ur sig och bloggen är ju en bra kanal.....
Så himla länge sen jag hade en tvååring....typ 10 år sen.
Så enkelt allt var då, lätt att säga nu för så tyckte jag säkerligen inte då....
Ha det bra )
Din lilla kille verkar vara som alla barn.Alltid en fråga på lut.Varför då då brukar vara något som man får höra rätt ofta.Mattan blev så fin.Kram

Populära inlägg