Mys!

Alla ni som har läst min blogg under en längre tid vet att jag från början hade en bestämd åsikt om att min blogg bara skulle handla om trädgård. Men allt eftersom åren har gått och jag har blivit mer och mer biten av bloggandet så smyger det sig in andra inslag i bloggen så här i lågsäsong. Det är helt enkelt för roligt att blogga och läsa andras bloggar för att lägga ner under vintern. 

När jag och H byggde vårt hus hade vi en dröm om en fast kökssoffa som var en medelpunkt för mys. En plats som våra eventuella barn skulle sitta i efter skolan och dricka varm choklad och prata om vad som hänt under dagen.


Soffan finns på plats och en underbar liten unge har vi fått som redan älskar att sitta i soffan och mysa, här med morfar. Visst är det väl härligt med vardagsmys? 


 Framför spisen fixar H med årets glögg. En ordentlig laddning eftersom vi har en tradition att dagarna innan jul gå en runda i "byn" och ge våra vänner och grannar en flaska hemmagjord glögg och samtidigt passa på att önska alla en God Jul. En mysig tradition som är viktig för oss. Jag märker att jag är på riktigt myshumör och inte kan få nog av allt det härliga som december och jultider bjuder på.

Tack alla för era underbara kommentarer. Och jag bara måste bara få säga tack till Anna med bloggen http://vitarosorochforgatmigej.blogspot.com/ för alla dina ord om min blogg i söndags. Jag blir både rörd och generad. Jag ser på besökssiffrorna att det är många som har varit inne i veckan och läst bloggen och till er som har valt att fortsätta följa bloggen, välkomna! 

Kommentarer

Det ser väldigt mysigt och ombonat ut där de sitter och myser! En härlig plats ni fått.
Vilken fin tradition att gå runt och hälsa god jul till grannarna med glögg!
Grattis till uppmärksamheten, den är du väl värd. Jag gillar din blogg jättemycket:-)).
Kram på dig!
Vad roligt att det var några nya som hittade hit! :) Jag skrev minsann inget jag inte menar! ;)Är galet imponerad av dina vackra bilder och härliga text.

Kraaam/ Anna
Vilken härlig tradition för både er och framför allt era grannar! Mer sådant skulle finnas idag, genuint myys & omtanke ;). Kram & ha det gott. Marie
AnnCharlotte sa…
Så härligt med vardagsmys....det är ju de mysiga stunderna som sitter kvar i minnet sen.....
Härlig tradition med glöggen. Antar att byn ni bor i inte är jättestor :))
Ha det bra :)
Anonym sa…
När saknaden efter adventsljusstakar och julstjärnor blir för stor kikar jag alltid in här för att komma i julstämning! Stor kram fran France!
Margot sa…
Härlig mysplats i köket och så gott med hemlagat glögg!Kan tänka mig hur uppskattat det måste vara av era vänner och grannar att få trevligt besök och dessutom en flaska god hemkokt glögg innan julen, helt underbar tradition! Inser att jag har missat en hel del mysiga inlägg den sista tiden då jag knappt hunnit peta på datorn, så nu har jag läst ikapp:)
Ditt inlägg om "kalla fötter" var ju klockrent:)) Där fick man sig ett gott skratt!
Ha det gott!
Kram Margot
Marina sa…
Tror absolut att det går att kombinera en trädgårdsblogg med lite annat. Det gäller att hitta balansen bara.

Ser sååå mysigt ut där i soffan.

Myskramar!
If you can dream it, you can achieve it!
Tror jag helt & fullt - TACK! //Kram Marie

Populära inlägg