Framsidan!

Har varit borta på körinternat hela helgen och sjungit julsånger. Tillsammans med en herrkör har vi fem stora julkonserter inne i Stockholm med gästartister. Jag regisserar hela härligheten så det är en del jobb att få ihop det. Idag skulle vi ha ett nytt samrep men jag var tvungen att åka hem för vård av sjuk man. F blev magsjuk i helgen och nu var det H´s tur. Tycker så himla synd om honom. Få se om jag klarar mig...

Väl hemma möttes jag, förutom av en stackars sjuk man, av en trevlig överraskning. Tidningen körsång hade kommit i brevlådan.


Här fotad i min fåtölj i "biblioteket". Jag har fotat bilden på framsidan och bilder i tidningen. Den här bilden är jag så nöjd med. Bilderna inne i tidningen såg lite mörka och ihoptryckta ut om man jämför med hur de ser ut  på min skärm.

Hur som helst så är det här ett inlägg där jag bryter alla jantelagar i Sverige.Ett inlägg som inte har ett dugg med trädgård att göra.  Jag har har en bild på en framsida, så himla roligt och jag bara myser.

Kommentarer

Lena sa…
Nä du, "inne i Stockholm" duger INTE!
Jag vill veta var!

Förstod jag dej rätt att det är du på tidningens framsida. Fint motiv hur som!

Kramar/ Lena
Grattis!! Vad roligt!
Hoppas mannen snart kryar på sig och att du klarar dig!
Lycka till!
Kram Maria
Hélena sa…
Kolla in länken http://www.youtube.com/watch?v=Waz2qFX-7iY&feature=player_embedded eller www.stjarnjul.se

Jag är inte kvinnan på bilden utan jag har fotat kvinnan på bilden.
Kan nästan kalla mig för fotograf ;-)
AnnaHelena sa…
Heja Dig - vilken fin bild på tidningen! Fast jag är inte förvånad: Du är en duktig fotograf!

Magsjuka...HU! Minns när tvillingarna var 1 år och stora killen 5 och HELA familjen var drabbade samtidigt! Lite mardrömsaktigt med två små killar som ville ligga på min mage när jag själv mådde pyton. Aldrig är man väl så ynklig... Nåja. Hoppas du klarar dig!

KRAM // AH
Anonym sa…
Åh grattis, kul att dina fina bilder uppmärksammas av fler!

Hoppas nu att den där vidriga sjukan snabbt passerar ert hus och att du kommer undan.

Kram Hanna, som själv ligger fullständigt utslagen i nåt influensaliknande
AnnCharlotte sa…
Så kul att ha sin bild på en förstasida. Du ska vara stolt och glad och naturligtvis skryta lite om det. Det är ju bara hur kul som helst.
Hoppas du slipper magsjukan....
Ha det bra :)
Stort grattis. Klart du ska vara nöjd med att vara omslagsfotograf. Det är en härligt glittrande bild. Lycka till med alla era konserter och med ditt regisserande.

Hoppas du slipper de där magsjukebacillerna. Igår när jag övade med en av mina barnkörer så var det en flicka som kräktes mitt bland alla. Stackars flicka! Vi får väl se hur många av övriga barnen som är friska till adventskonserten på söndag. Blä, för magsjuka!

Hälsar Åsa
Grattis till omslagsbilden, klart du ska vara stolt & nöjd - riktigt nöjd! Hoppas verkligen du karar dig från magsjukan, det är väl bland det värsta man kan ha i "vanlig" sjukdomsäg, hua. Kram på dig! //Marie
Margot sa…
Grattis, grattis! Vilken fantastiskt fin bild, du är otroligt duktig! Du har all rätt i världen att vara stolt!!
Lycka till med allt körande och hoppas du klarar dig undan bacillerna!
Kram Margot

Populära inlägg