Vilken värme!

Det är ju makalöst vad varmt det har varit idag! Jag har försökt att vara ute hela dan men det gick inte... Ett tag fick jag gå in och stöka. Hade tänkt göra så mycket men har mest myst omkring. Vattnat alla rabatter, klippt gräset, klippt bort lite blommor och rensat lite ogräs. Det är så vackert i trädgården och jag önskar att jag kunde fånga det på bild men det vill inte riktigt bli som det är i verkligheten.

 Malvan, både den vita och den rosa, har börjat blomma!

Än så länge har staketet hållit alla rådjur borta. Hur underbart är det inte att komma hem och se alla rosor, malvor och buskar orörda! Det är värt hur mycket som helst. Så här länge har vi aldrig varit fria från rådjur. Jag håller tummarna för att det ska vara så hela sommaren.


 Så många rosor som äntligen får utvecklas som de ska utan att bli avknoppade precis som de ska till att blomma. Här är Abraham Darby och  Venusta Pendula. Imorgon blir det till att stiga upp tidigt för att åka till Öland. Ska bli helt underbart att få se H och F igen. Kan knappt vänta! Lite konstigt att för första gången, på länge, vakna en födelsedag och inte ha någon i huset som väcker en med tårta och paket.

Imorgon fyller jag 42... Kan knappt tro det är sant!

Kommentarer

Marina sa…
Grattis!

Så bra att ni klarat er utan rådjur såhär långt. Hoppas de håller sig borta i fortsättningen också.

Kram!
Stort grattis!

Vilka fina rosor. Skönt att allt har fått vara ifred för rådjuren.

Kram!

Populära inlägg