Handlingsförlamad!

Var ska jag börja? Vad ska jag prioritera? Det är så sanslöst mycket att göra och jag är helt handlingsförlamad. Syskonbarnen åkte hem igår och det känns som jag bara duttar runt i trädgården och inte får något gjort.

 Det känns rörigt och stökigt i trädgården. Mycket är överblommat och det spretar åt alla håll och kanter. Var ska jag börja? Vad ska jag prioritera? Tack och lov har jag min sensommarhörna med lavendel, Bonica och Magnus. Den blir alltid vacker, hur jag än gör och hur jag än missköter den.

Kommentarer

Anonym sa…
Jag känner verkligen igen den där känslan, särskilt när man just kommit hem från semester och hela trädgården svämmar över av ogräs. Men det brukar ju ge sig, börjar man gå några rundor så kommer kliet i fingrarna tillbaka. Tänk att det är så svårt att bara sätta sig och njuta, maken brukar reta mig för hammocken som jag så gärna ville ha och säga att jag ändå aldrig sitter i den... ;) Så ta det lugnt, redan imorgon sitter säkert sekatören som gjuten i handen igen! Kram på dig! Hanna
Marina sa…
Så kände jag det efter att vi varit mer eller mindre borta i en vecka men det gick faktiskt ganska fort att återställa ordningen. Jag bestämde mig för att gå runt, att börja i på ett ställe och sen gå runt, inte hoppa mellan olika ställen. Det funkade!

Kram!
Louise sa…
Kan förstå känslan men det gäller också att coola ner och ta lite i taget så inte trädgården stressar en för mycket! Då blir det ju helt fel. Trädgården är till för njutning. Börja du i något hörn så känns det nog bättre snart!

kram louise

Populära inlägg