Att samsas!

Det är inte alltid lätt att komma överens, att samsas. Att i förhand planera och skapa goda grannar kan vara klurigt men ibland löser det sig utan problem.


Hela  trädgården är full med fjärilar i olika former och färger. De har kommit tillbaka och jag tackar mitt bestånd av tistlar som jag inte har hunnit rensa bort. Tistelfältet, tror jag, har gjort att hela trädgården vimlar av fjärilar, bin och humlor. Kransveronikan och malvan trivs bra ihop. I år är malvan större men nästa år är nog rollerna ombytta.


Ett annat lyckat möte är Crown Princess Margret och ringblomma som frösått sig själv från förra året. Just nu känns det som naturen fixar möten bättre än vad jag har gjort... Men tack för de härliga kommentarerna igår. Det kändes lite bättre idag, även om jag inte har fått så mycket gjort så har jag nu en plan... och då känns allt bättre!

Kommentarer

Härligt att fjärilarna hittat tillbaka. Förutom att de är vackra så är de ju också viktiga.

Gillar ros/ringblommakombon. Som du sa: Ibland löser det sig av sig själv!

Hälsar Åsa
Marina sa…
Naturen kan vara väldigt bra på att fixa till det.
Jag har en del nässlor som får stå och därifrån kommer en del fjärilslarver som sen flyger iväg som fjärilar. Fint!

Kram!
AnnaHelena sa…
Visst är det så att man ibland inte hade kunnat tänka ut det lika fint själv, som det ändå blev till slut!
Jättefina foton och speciellt fin kombination var rosen och ringblomman på sista bilden. Vackert!

Kram // AH
Åhhh .. så vackert med Kransveronikan och Malvor ... en utsökt kombination !! Tack för tipset ... nu vet jag vad jag skall plocka in i min rabatt !


Jättekul om du har möjlighet att komma på öppen trädgård den 14:e ... hoppas du får ihop det !


Mina collage gör jag i Picasa ... ett underbart verktyg som är gratis att ladda hem och beroendeframkallande att använda!

Ha det så gott !
Kram/Isa
Vad fint det var med Kransveronican till Malvan, min dotter heter Malva så detta är absolut en kombination jag vill pröva!!

Populära inlägg