Trappa, tick! Staket, tick!

Idag har vi haft en fixardag! H gjorde klart trappen framför glasverandan. Nu ska den bara bränna klart sen kan använda den. Nästa steg är att lägga kalksten framför trappen och plantera en rabatt. Jag funderar på att fylla rabatten med vackra bladväxter, bland annat olika färger av alunrot. 

Efter det att trappen var putsad och klar, och vi hade tagit en fika under eken, så satte vi upp de sista staketspjälorna. Äntligen är hela staketet klart! Och visst märks det skillnad. Inte ett rådjur så långt ögat når och nu går vi in i augusti, peppar, peppar. Så skönt att få ha rosorna och alla andra växter ifred. 


Annars har jag stökat runt på tomten. Klippt överblommade växter, vattnat för hos oss går regnmolnen förbi och trimmat baksidan. Nu kan man ta sig fram! Var på besök hos D i fredags och fick med mig en bunt taklökar. Nu vet jag vad jag ska sätta i mina urnor som jag köpte i våras på trädgårdsmässan.

Enkelt och snyggt, tycker jag. Så nu ska jag tigga lite mer så att jag kan fylla alla tre!

Kommentarer

Anonym sa…
Åh så fin trappan och staketet blev! Och vilket hus ni har! Ja, visst låter det osannolikt med en plantskola i Byxelkrok, men den finns. :) riktigt roliga växter fanns det också. Kul att ni håller till på samma del av ön som jag och min familj. Kram Hanna
Visst är det härligt att ha projekt igång men ännu bättre när de är i hamn.
Skönt när man blir färdig med projekt som varit på gång ett tag. Och så snyggt det blev med trappan och staketet.

Kram, Karin
Marina sa…
Så fint ni har det!
Det känns bra när man gör projekten färdiga.

Kram!

Populära inlägg