Välkommen hem!

Att det har snöat i Stockholm och varit halvt kaos kommer nog inte som en överraskning för någon. Det har verkligen öst ner och att ta sig in på repet tog över två timmar. När jag kom hem på kvällen var det snö upp till höften.


För mindre än en vecka sen kom snön och det såg ut så här:


Idag när jag fotade så ser man bara halva grinden. Nu har det dessutom blivit plusgrader så det blir spännande att se hur vädret blir imorgon.


Spännande land vi lever i och visst är det härligt med våra årstider?  Imorgon blir det mer Stjärnjul och rep. På fredag har vi genrep och sen är det dags för premiär. Roligt!

Kommentarer

Massor med snö här med.Som tur är så är det fortfarande någon köldgrad.Vill inte ha tö nu.Snön behöver ligga kvar som skydd över växterna.MVH
Mycket snö hos dig, men den minskar väl nu i och med plusgraderna. Vi har också en hel del snö, och stadiga minusgrader.
Ha en fin dag.
Kram Maria
Det var rejält med snö! Fint på bild... jobbigt IRL.

Kram
Marina sa…
Oj så mycket snö! Vi har ca 1 dm men rejält kallt. Vackert!

Lycka till med sången!

Kram
Inger sa…
Javisst är det fantastiskt hur årstiderna växlar i vårt land, senaste veckan har snökanonen varit igång och än hur vackert det är så ställer det till en massa problem. Nu hoppas vi på lite mildare väder.
Kram
Lena sa…
Jag njuter verkligen av den "nya" snövita världen. Allt blir tystare och stilla- det gillar jag!

Ha det fint med Stjärnjul!

Kramar
Lots of snow. I am glad not to have all that yet! It will come here to the shores of Lake Michigan. But, I can wait! Enjoyed my visit. First time I found your Blog. Jack

Populära inlägg