Är det bara jag?

Som tycker att december rusar fram. Imorgon är det Lucia, på fredag fyller F tre år och det är konsert, på lördag ytterligare två konserter, på söndag fyller mamma 70 år, på onsdag fyller H år och sen är det mindre än en vecka till julafton.


Skönt är det då att sjunka ner i soffan, tända ljus och läsa en trädgårdstidning. Drömma sig bort till frösådder, växthusplaner och vårens tulpaner samtidigt som man sippar på lite glögg. Härligt att mixa årstiderna. 

Kommentarer

Ulrika sa…
Visst gör den det, fast jag tycker det är ganska skönt. Jul, nyår och sen fröa lite och så vår! Just ja trädgårdstidning, en sån har jag också som jag inte öppnat än.

Kram ulrika
AnnaHelena sa…
Oj oj oj, vilket schema du har framöver! Bara roliga saker! :)
(Fast själv har jag ett inlägg i dag om att inte kunna ha allt för många bollar i luften samtidigt...:-)

KraM // AH
Heisann!

Ja, kan du skjønne hvorfor det ikke planlegges bedre, ingen burde ha fødselsdag i desember! ;:OD)
Her snurrer hjula så det suser, og jeg skal til Sverige på seminar. Får se om jeg rekker å bli med på Blomstrende fredag denne uka, forrige måtte jeg stå over, dessverre!Ha den fin travel hælj!
Oppps, det låter som om du har mer än fullt upp... december rusar fram som ett X2000 även här hos mig.

Kram
Inger Marie sa…
Så herlig...mix av årstider:)
Desember rusher frem..:)
Ha en fin kveld:)
Törnrosa sa…
Mmm, det där lät skönt. Glögg, drömmar, ljus och en skön soffa. Härligt när vinterkylan trycker sin vita nästipp mot fönstren.
Hej hopp!
Där har du en del att göra framöver.Håller med om att tiden bara flyger fram.Så snart är det vår .MVH
Så är det alltid här också i december. Man hinner knappt med pga alla födelsedagar, kalas och konserter. Men men det är ju bara roliga saker så man ska nog inte klaga!
Marina sa…
Grattis till lille F!
Vilken hektisk tid ni har. Förstår att du vill landa i soffan lite med fin tidning och drömma. Här är det lugnt just nu. Det är egentligen bara julklapparna som gnager lite.

Kramar

Populära inlägg