Perfekt!

Dagen började lite tokigt med F som vaknade klockan 5... det var ett tag sen han var så tidig. Kanske var det fåglarna som lockade och pockade med sin sång?

Jag fick sovmorgon, tack H! F somnade vid 11 och sov i nästan tre timmar. Jag hann kratta under eken och H satte upp grinden, grinden som jag köpte på Gotland förra sommaren. Vår huvudgrind av ek som nu sitter på grova stolpar under eken. Nästan lite poetiskt! När F vaknade var han på strålande humör. Satt mest i solen och mös.


Mys i solen och spring på spången.

När F sov passade vi på att fika på mitt favoritställe i trädgården, under eken. Det ser kanske inte mycket ut för världen men utsikten är fantastisk och det är sånt lugn när man sitter där med hela eken ovanför sig. Träd är magiska! På bilden med utsikten har jag ritat in tanken på japanska körsbär, Prunus Accolade. Måste testa idén och se om den håller.


På eftermiddagen hittade jag en kompis till Kejsarkronan. Nu har två av nio tittat upp... jag undrar hur djupt jag satte de andra sju...


Kvällen avslutades med middag med svägerskan, svågern och F´s kusiner. Hur mysigt som helst. Dagen idag har varit perfekt! Få se hur morgondagen blir... vacker väder finns i alla fall med på kartan :-)
Ha det bäst!

Kommentarer

Så fiffigt att rita in i foton. Det ligger ännu utanför min kunskapssfär, men småningom kanske jag provar det också. Om att vakna av fåglar klockan 5: Det är nu vi ska kompensera för mörkret. Ut och njut!Snark...:)
Marina sa…
Det är så härligt när man känner att dagen varit perfekt.

Nu ska jag ge mig ut och påverka min dag till att bli perfekt genom trädgårdsarbete. Får se om solen orkar ta sig igenom annars får jag nöja mig med det väder som blir.

Kram!
AnnCharlotte sa…
Middagsluren är guld värd.....;))
Har ingen aning om det där med täckbark-kväve och ve och fasa ful färg....
Man ser ju täckbark lite varstans men aldrig att jag tänkt på att det blir ful färg...måste kollas...
Just i den slänten är det så torrt så om rododendronen ska ha en chans så är det nog bara plus med barken som kan hålla lite fukt....
Ha det bra ;)
Byronesse sa…
Åh, vad fint det blev med nya grinden! Och ännu finare med fina Fframför den:-) Kraaam

Populära inlägg