Dagarna flyger fram!

Vilka mysiga dagar vi har haft när mamma har varit uppe. Det har inte blivit så mycket trädgårdsarbete utan mer att umgås och bara vara. Jag hann skola om några småsalvior i går förmiddag och idag har jag ägnat ett par timmar till att fylla på jord framför glasverandan, så en helt hysteriskt massa fröer som mest bestod av vallmo, flyttat förgätmigej, prästkragar och blåklockorna som har varit på framsidan och fått ner de avenboksplantorna som klarade sig från sorkarna, sex stycken. Nu måste vi köpa 22 till och sen fortsätta fylla med jord och sen på med plattor. Mycket jobb men det kommer att bli bra när det är klart.

 Ser kanske inte mycket ut för världen just nu men i sommar hoppas jag på prästkragar, blåklockor och vallmo i massor.


Annars växer det så det knakar. Kjesarkronan som för ett par veckor sen såg ljuset är nu redo att blomma och har fått sällskap av alla de andra och några till.  Ullungrönnen har fått ordentlig fart på sina knoppar och de är ju bara för läckra.

Ha en underbar Valborg!

Kommentarer

Marina sa…
Kul med projekt!

Visst växer allt med en ryslig fart nu. Gäller att hänga med.

Kram!
AnnCharlotte sa…
det är helt underbart att vara ute och hålla på med trädgårdsarbete nu...visst rinner tiden iväg när man gör nåt kul :))
Ha en skön helg ;)
Cecilia sa…
Tack själv för fina bilder och så kul att få ta del av dina tankar med trädgården! Spännande att se hur det kommer växa!
Ha en underbar Valborg!
Kramar från Cecilia

Populära inlägg