Ännu en solig dag!

Det är inte klokt vilka härliga dagar vi har! Solen skiner, skiner och skiner! Vilket väder, vilken vår!
Idag när jag gick en promis med F så hade alla björkarna ett svag skimmer av grönt runt sig. Björklöven har precis slagit ut. Alla är lediga och man ser människor ute i trädgårdarna. Luften är full med dofter från sälg och grill.

I rabatten blommar lungörten och runt omkring finns små lungörtsbebisar. Jag har grävt upp dem och planterat om dem i den nyrensade rabatten mot grannen.


H har byggt en låda under verandan där vi ska plantera en vindruva. F har gått mellan mig och H, tittat och småplockat. Det är ju bara så kul att se hur han snappar allt vi gör. Här är två bilder på hur han har fått tag på planteringsspaden och gräver upp jord i en rabatt för att sen bära jorden till en annan rabatt.


Jag har aldrig njutit så mycket av en vår som jag gör den här våren. Jag hoppas att alla ni andra har en lika fantastisk påsk som vi har. Ha en underbar helg!

Kommentarer

Cecilia sa…
Glad påsk till dig!
Hoppas du får en fortsatt trevlig helg du med!!
Kramar från Cecilia & Villa Hortensia
Laila sa…
Tidigt trädgårdsintresse, minsann, men han har väl att brås på?
Önskar dig en fortsatt skön helg!/Laila
Ja visst är det underbart ute nu. Man vill ju inte gå in på kvällarna för man vill bara jobba, jobba och jobba ännu mera efter den här tunga vintern.
Ha en fortsatt fin Påsk!
Mademoiselle sa…
Åh, vad söt han är! Kram på er!

Populära inlägg