Åh, vilken njutning!

I söndags åkte jag och F ner till Gotland, till mamma och pappa. Vilken lycka och njutning när vi kom av båten. Inte en snöfläck så långt ögat kunde nå. Det blåste rejält men vindarna var ljumma och jag behövde inte ha någon mössa eller handskar. Hemma låg snön fortfarande på gräsmattan. Tänk att det kan vara sån skillnad. 

Igår åkte vi ut till tomten! Vi har köpt en tomt mellan Visby och Tofta och ska bygga ett fritidshus med permanentboende så att mamma och pappa kan bo bättre. Dessutom får vi en egen "stuga" när vi är nere. Där, på tomten, var det helt underbart! Vilket fågelliv, det var nästan så man inte kunde prata. Framför tomten ligger ett gammalt sandtag och nu är den helt fylld med vatten så vi har vår egen badsjö med sandstrand.

 Tussilago längs strandkanten och myror som var i fullgång med att släppa stickor till stacken

Ett par timmar gick hur fort som helst. Tomten är över 3000 kvm och en naturtomt med tallar. Jorden är sand och redan nu var det riktigt torrt i marken. Det är verkligen ett helt annat läge och förutsättningar än vår tomt hemma. Fördelen med naturtomt är att vi slipper klippa gräs!

Så här kommer utsikten från huset att bli och här ligger "stranden". När huset är på plats så får vi rensa lite sly så utsikten blir ännu bättre. Imorgon ska vi ut igen och jag längtar redan. Det var så härligt och äntligen känner jag att våren är här. 

Kommentarer

AnnCharlotte sa…
Det ser jättefint ut...en sån utsikt.
jag har aldrig varit på Gotland men hoppas på att komma dit nångång....
Ha det bra ;)
Marina sa…
Va härligt med en kommande stuga, på Gotland!

Kram!
Sandmark och Gotland...vilken härlig utmaning! Vid Tofta har jag inte varit sedan ett Grand National för många år sedan och då var det LERIGT, så det kanske inte är sand på alla kvadratmetrarna?

Populära inlägg