Blommig fredag - Äntligen

I slutet av augusti tog jag över stafettpinnen från Katarina och körde min första Blommiga fredag. Jag har inte ångrat mig en sekund, så många underbara inlägg jag har läst och så många vackra bilder jag har sett. Tack alla för ert engagemang. 

Sista temat innan sommaruppehåll är äntligen och det passar utmärkt in på min känsla när jag idag strosade runt i trädgården efter jobbet. Äntligen varma kvällar att strosa runt och njuta.


 Njuta av allt underbart som kommer upp i rabatterna. Njuta av att isen, som har legat sen i början på december, äntligen har släppt. 



Njuta av  grönsakslandet som väntar på att äntligen fyllas av nya fröer.



Nu har tiden kommit för alla oss trädgårdstokar som har gått och väntat hela vintern. Väntat på att få sätta igång med allt underbart som hör våren till och äntligen, äntligen är vi där. Vitlöken som jag satte i höstas är på väg upp, vilken lycka!



Första året med Blommig fredag har tagit slut och nästa säsong kör igång 6 september med temat - Sommaren som gått! 


Till sist vill jag önska er alla en underbar trädgårdsvår och sommar. En trädgårdssäsong fylld med värme, sol, lagom mycket regn på natten, blommande perenner och underbar grönska. Ha det bäst!

Kommentarer

Leena sa…
Yes, äntligen! Underbara tid. Önskar dig också en skön sommar som blir precis som du önskat dig! Och tack för att du håller i denna trevliga utmaning för oss andra!
Gunilla sa…
Vilka härliga bilder.
Ja Äntligen har vi fått vår och det har börjat spira i trädgården.

Önskar dig också en riktig fin sommar.

Hoppas att du håller i Blommig Fredag till hösten också.

Ha det gott
Kram
Så fina bilder! Din lilla vitlök ser så kaxig och stursk ut. Önskar dig en finfin sommar tillbaka!

Kram
Berit sa…
Så fina bilder!! Ja äntligen är vi där i den tid som vi längtat så mycket efter!!
Ha en underbar helg!!
Jannibele sa…
Ja, endelig er våren her med alle sine gleder! Tusen takk for at du har gjort fredagen til et stort høydepunkt. Gleder meg allerede til vi er igang igjen:) Ha en fantastisk vår og sommer!
Kan bara önska dig det samma, låt oss alla hoppas på en fin sommar med lagom mycket sol och regn. Så härligt att se dina vårliga bilder från trädgården! Kram Kristina
Elin sa…
Nydelige vårbilder:)
Takk for at du driver Blommig fredag - vi blogges igjen i september!
God sommer til alle.
Ulrika sa…
Ja nu är äntligen tiden här som vi fått vänta på så länge! Vem hade trott att all snö skulle försvinna på en vecka!
Vill tacka dig för den här tiden men blommig fredag, det har du verkligen gjort bra! Stor eloge till dig.

Kram och hoppas solen lyser över dig i helgen...Kram
Äntligen!
Oj så avlägset det kändes. Innan. Men nu är vi där. Här. Underbara bilder på din blogg och härliga promenader till alla andras inlägg som du länkat till.
Tack tack!
kram
/Katta
Eva Linnea sa…
Tusen tack för det här första året med dig som "kapten"!!! Du ska ha en stor eloge för alla påhittiga teman vi får klura runt varje vecka. Många nya trevliga bloggar hittar man och det är líka kul varje vecka att surfa runt och kolla hur andra tolkat temat och titta på alla fina bilder och läsa allt roligt och njuta och .....
Kram från Eva Linnea
Så fina bilder.
Vi är många som tycker att äntligen är våren här :=)

Tack för en jätteinspirerande säsong med alla roliga temaord.
Ser fram emot en ny start till hösten.

Ha det gott!
Ninnis sa…
Tack för alla fina bilder och ditt engagemang för Blommig Fredag....=)
Ha en skön sommar....!!!

Kram Ninni
Anita sa…
Vilka härliga vårbilder du bjuder på fyllda av vår och "äntligen". Visst var det härligt igår kväll, äntligen kunde jag gå på gräsmattan igen (i helgen bestod den fortfarande av en sjö).

Tack själv för det här året med Blommig fredag. Det har verkligen varit en inspiration.

Önskar dig en jättefin helg och sommar! Vi får ses via bloggarna i vår och sommar tills det är dags för Blommig fredag igen. Du har valt ett spännande starttema i september.

Kram
Anita
AnnA sa…
Godmorgon Hélena!
Med saknad av dessa härliga blommande fredagar har jag att se fram emot att våren är på språng, och mycket att visa upp när fredagarna blommar igen i september!
Ett stort TACK för ditt engagemang och ha det gott i sommar och ha en skön helg!
Kramen!
AnnA
Hans sa…
Tack för alla blommiga fredagar vi hittills haft, nu har du fått mig att längta till hösten lite grann, då fredagarna blir blommiga igen.

Trevlig helg!
Äntligen passar så bra till säsongens sista tema. Tack för allt ditt jobb!
Länge sedan vi väntat så lång tid på våren.
/Anette
Magdalena sa…
Ja nu är det äntligen vår och vi har nu en underbar tid framför oss.
Hoppas att vi får en fin sommar med många trevliga stunder ute i trädgården. Vi får se om jag lyckas att göra om i trädgården har planer för det men vet inte riktigt hur . Men jag vill göra så min trädgård blir full av grönska och lummig. vi får se.

Tack för den här tiden och hoppas att du kommer åter till hösten.

Kram Magdalena!
Tack fina Hélena för denna tiden!! Så roligt det har varit.
Vackra bilder på spirande växter. Heja vitlöken:).
Äntligen är den underbara trädgårdstiden här.
Ha en fin fredag
Kram Maria
Anette sa…
Tack det har varit så roligt och nu får vi hela sommaren på oss att samla nya bilder:-) Härligt att det växer i dina rabatter. Kram Anette
Nu är vi många som ser fram emot vad du bjuder oss för utmaningar till hösten :)

Önskar dig en härlig, grön och fin sommar.

Kram Tamara

Humlans Lott sa…
Härliga bilder - fulla av nytt spirande liv. Ja, äntligen! Tack för den här säsongen, kul med en samlingsplats för oss trädgårdsälskare. Men självklart kikar jag in då och då på din fina blogg. Ha en skön helg!
Humlans Lott sa…
Härliga bilder - fulla av nytt spirande liv. Ja, äntligen! Tack för den här säsongen, kul med en samlingsplats för oss trädgårdsälskare. Men självklart kikar jag in då och då på din fina blogg. Ha en skön helg!
Lisa sa…
Ja nu är vi alla trädgårdstokar i paradiset igen :-) Tack för den här säsongen med blommig fredag och alla fina teman du hittat på åt oss ! Ha en underbar vår ! Kram.
Lisa/Lisas trädgård
Tack för att du tog över stafettpinnen. Kul att ha hela samlingar länkar att 'browsa' igenom. Och skönt att det äntligen börjar bli vår.

En skön sommar till dig! önskar, Jag
Även om jag inte deltagit själv, så har jag njutit av allas trevliga och kluriga inlägg. Så tack för ditt engagemang.....
TREVLIG HELG
Susie
Tack snälla du för att du tog över stafettpinnen har verkligen varit givande för mig som är ganska ny i bloggvärlden och känslan när man får en kommentar på ett inlägg gör en så glad. Fina bilder du lägger ut förstår att du känner ääääääntligen i kroppen.
Ha en skön helg
Kram Madde
Marit sa…
Herlige bilder! Takk for at du har Blommig Fredag, for det er veldig hyggelig å kunne delta i dette.
Ha det godt, og ha en herlig sommer!

Klem Marit
Beautiful photos.
Thanks for hosting this charming blog hop.
Anna-Maria sa…
Oj vad mycket fint du har som är på väg upp! Och kul att du antog utmaningen och stafettpinnen! Du har gjort det jättebra!
måste få tacka dig för alla rolig teman du gett oss.Det har blivit lite tänkande ibland.Ha en skön sommar nu och en trevlig resa i Maj.
Kram/Gunsan
Härligt att det äntligen blivit vår! Tack för den här säsongen av Blommig Fredag och alla trevliga teman du hittat på! Önskar dig en fin vår och sommar!/ Kram Titti
Jaa, verkligen äntligen är det dags för uteliv på allvar! :) Tack, snälla för att du tog över stafettpinnen med Blommig fredag! Det gör ju verkligen att veckorna går fortare den tristare delen av året! Ha en härlig helg och en fin sommar (men, jag tror nog att vi åtminstone ses på bloggarna något före höstens teman sätter igång!)! :) Mia
Vilket passande ord! ÄNTLIGEN är det vår och som vi alla har längtat. Att få börja trädgårdslivet på allvar.
Trevlig vår och sommar till dig med!
Kram Therese
Villrose sa…
Endelig!
Det blir nok litt tomt uten "Blommig fredag" på en lang stund...
Men nå er det tiden for å være ute tidlig og sent :-D
Ha en fantastisk sommer!
IreneL sa…
Visst är det en underbar tid vi har framför oss...Äntligen!
Ha en fin helg!
Äntligen - ja så kan man verklgen känna! Tack för tiden med blommig fredag! Det är så kul men jag tänker inte längta till nästa gång, med temat "sommaren som gått" nej det vill vi inte tänka på ännu =)
Ha det gott!
Unknown sa…
Tusen takk for at du arrangerer Blommig fredag, Helena! Nå er det bare å samle bilder til neste sesong. Ha en god sommer så lenge!
Anonym sa…
Tack fina du för att du med en sån härlig energi tagit dig an detta uppdrag - snacka om att du bidrar till att sprida glädje och öka sammanhållningen i trädgårdsbloggvärlden. Nu väntar en lång skön sommar, det är knappt man kan tro det! Kram & ha en alldeles underbar helg!
Unknown sa…
Det er så deilig med vår i hagen, flotte krokus og bilder.
God helg fra Marit.
Mmmm, vad härligt vi ska ha det! Du har skött Blommig fredag så bra, det har varit jätteroligt att vara med (även om jag inte orkat de senaste gångerna). Hoppas du fortsätter till hösten. :-)
GladiGrönt sa…
Vilken uppnosig liten vitlök - som att den säger : Nu är det vår, och därmed basta!
Marina sa…
Ja, Äntligen! Det är mycket som är äntligen nu tycker jag. Allt som kommer upp ur jorden, allt som det är dags att göra där ute...

Kram
Charlotta sa…
Tack Helena för att du hållt i Blommig fredag och gett oss så fina teman och så fina bilder.

Ha en underbar och blommande sommar!
Aud sa…
Takk for alt det fine vi har fått sett gjennom Blommig Fredag. Ser fram til september :-) God helg!
Äntligen kunde jag ta mig lite tid och vara med i allra sista etappen.
Ett verkligen passande tema en sån här vår när alla verkar ha väntat och väntat. Tack så jättemycket för den här säsongen!
Ha en skön vår och sommar!
Ulrika
Äntligen kunde jag ta mig lite tid och vara med i allra sista etappen.
Ett verkligen passande tema en sån här vår när alla verkar ha väntat och väntat. Tack så jättemycket för den här säsongen!
Ha en skön vår och sommar!
Ulrika
Anjas Hill sa…
Härligt vårliga bilder!
Riktig tråkigt med uppehåll när jag äntligen har fått detta att funka. Men! Ses i höst!
Ha det riktigt bra och må sommaren bli precis så som du önskar den!/Anja
Visst var vintern eländigt lång, men nu glömmer vi den och bara njuter :)
Äntligen! Gårdagens arbetsdag blev extra lång (och påfrestande) "tack vare" SJ. Ja, och den medhavda tekniken var urladdad (sladden låg hemma) så fick jag tålmodigt vänta på att vandra hos Blommig Fredag. Har blivit en vana, så många härliga inlägg och nya bekantskaper. Nu ska jag fortsätta promenaden... =o)

Tack för att du hållit i detta!!!!

Ha det gott!
/Katarina
Luna Ek sa…
Härlig sommar själv och tack för dina påhittiga teman och för att du orkat läsa och kommentera oss fredagsbloggare så flitigt.

Tack för att du hållit blommig fredag igång!

/Helena

Populära inlägg