Månadsbild och ett mystiskt paket!

2012 började jag med månadens bild och den 8 april fotade jag den här vyn. Jag sitter i vilstolen under honungsrosen. Rabatten som nu heter Äppelrabatten var inte gjord och det var allmänt brunt.


Samma vy den 9 april 2013, året när snön låg i nästan sex månader. Oj, vad jag led det året. Äppelträden är på plats men inte spaljén. 


Förra året så fotade jag inte månadens bild. Hela våren körde jag stenhårt med att starta mitt företag och det mesta fick stå åt sidan. Men i år så har företaget kommit på banan och jag har hittat tillbaka till bloggen och månadens bild. Den 10 april 2015 så såg samma vy ut så här, nu med spaljén på plats och tulpanerna på väg upp!


Sen hämtade jag mitt paket från Charlotte som kom idag. Ett jättestort hundben var det F och killarna på utlämningsstället tyckte att det såg ut som.Väl uppackat så avslöjas lilla spaden, kantskäraren och Rock och Rotspaden som kommer åt i planteringar och jag ser den som ett perfekt verktyg när jag jagar åkerfräken rötter och annat otyg.


Vill du läsa mer om dom så hittar du dom här! Som sagt jag är inte tillfrågad att göra reklam eller sponsrad. Jag bara tokgillar dom och Charlotte så mycket. Sen älskar jag härliga och vackra redskap i trädgården. Nu riktigt längtar jag att få sätta ingång och jobba med dom så de får den där härliga patinan. 


Kommentarer

Gratulerer med nye redskaper. De ser flotte ut og det er kjekt å jobbe med fine ting. Lykke til!
ulla laiho sa…
Rötter på åkerfräken kan nå flera meter ned i marken och sprider sig åt alla håll. Om du lyckas få bort detta hemska ogräs måste du berätta.
Laila sa…
Nu har poletten trillat ner! Inser att du inte jobbar i skolan längre utan satsar på karriären som bröllopsfotograf! Lycka till! Var inne ock kollade på dina fina bilder! Wow!
Kram
Laila
lavendia sa…
Alltid roligt att se samma motiv vid olika årstider. / Britt
Hundben kan sannerligen överraska ibland :-) :-)
Gillar verkligen att titta på månadsbilder. De säger så mycket. Tänker att jag någongång ska komma igång själv haha…

Kram
Älskar före-och-efter-bilder! Instant gratification kallar man väl det, särskilt när man inte har behövt göra något av arbetet själv :-)
Kram
Elin
Grattis till bra verktyg! En sådan smal spade fanns i huset när vi flyttade hit och den används till SÅ mycket!
NCSue sa…
Great photos - hope you'll come share at http://image-in-ing.blogspot.com/2015/04/cat-on-ladder.html
Wow! vilka vackra - och tydligen praktiska - verktyg du fick hem. Är riktigt avundsjuk, men när man har en trädgårdsbok FULL med verktyg - både bra och dåliga - så känns det inte riktigt vettigt att köpa på sig fler. Fast det är nog precis som med trädgårdsböcker, man kan aldrig få nog.....
KRAM
Susie
Veronica sa…
Vet du, min gulliga lilla pygméklubbstjej, vad jag blir glad när jag läser detta!
Du vet varför :)
Nu bestämde jag mig för att oxå publicera mina månadsbilder allteftersom... så det får bli 4 bilder i ett inlägg snart sen är jag oxå på banan!

Kram och välkommen tillbax med fullt fokus <3
Anonym sa…
Helt otroligt vilken skillnad det var på vädret på dina månadsbilder. Känns ju som om det är ett par månader mellan bild två och tre. :)
Härligt med nya redskap! Nu kommer allt gå dubbelt så lätt att gräva! :)
Kram!
Anita sa…
Hundben var en bra beskrivning och vilket hundben sen! Jättefina verktyg! Månadsbilder gillar jag att se. Vilken skillnad. Och jösses så mycket snö det var 2013. Och så himla fint det är nu.

Kram Anita

Populära inlägg