Bristningsgränsen!

Det känns nästan som alla träd är på väg att explodera, som om alla växter håller andan och är på bristningsgränsen. När som helst kommer allt ha ett grönt skirt flor! Rosorna börjar få små blad och i år ser alla rosor ut att må riktigt bra.



Jag har inte haft så mycket tid i trädgården i helgen men jag en liten stund fick jag och nu ligger gruset på plats runt stenen. 


Blev riktigt snyggt och jag ska nog lägga grus framför rabatterna också för att slippa gå med trimmern. 


Nu blir jag bara sugen på att bredda rabatterna lite mer.. 

Kommentarer

Så vacker plats med stenen och stolen. Och gruset. Som möter gräset. Utsikten in mot trädgården, men kanske ibland vänds stolen så blicken möter vattnet. Mm.
Allt gott!
/Katarina
Meta sa…
Det blir bra och att underlätta för skötseln är ju kanon och inte tror jag det stör heller. Nog är det vackert allt när knoppar bristen, kan inte tänka mig att det gör ont som det skrivs om i dikten, de ser mer glad ut tycker ja.
Ha en fin och bra vecka
Kram meta
Nora sa…
Så fint det blev med gruset! Jag tror det skulle bli snyggt om du lägger det mot rabattkanterna också (även om det blir ett stort jobb) och då har du ju möjligheten att göra om ännu lite mera gräsmatta till rabatt också:-)
Önskar dig en fin ny vårvecka! Kram Nora
ulla laiho sa…
Jag smygbreddar lite varje år - tycker alltid att rabatterna är för smala.

Det är snyggt med grus - min dotter har en kantsten mellan grusgång och gräsmatta för att slippa gräs i gruset. Underlättar dessutom gräsklippningen så man slipper trimmern.
lavendia sa…
Den här tiden är den allra härligaste. / Britt
Anonym sa…
Ser verkligen vackert och njubart ut att få sitta och filosofera vid stenen. Här i Wales har våren verkligen kommit.
Ha det bra!

Populära inlägg