Aprilskämt?

Att komma hem till Sverige igen klockan 03.00 på morgonen kändes lite av ett aprilskämt. Men semestern fortsatte idag med en ledig dag och jag fick några timmar i trädgården. Ett par timmar där jag gjorde ingenting av nytta utan mest gick omkring och tittade vad som kommit upp i rabatterna. En riktig njutardag!

Tulpaner på väg upp i både krukor och rabatter!


Krokusar så klart och min rosa vallmo är grön och frodig! Det finns inte mycket som toppar känslan när man tittar runt i rabatterna och ser sina frösådda perenner komma igen år efter år.


Lungörten hade börjat blomma i ektunnorna och i rabatten är det bara en fråga om dagar innan de blommar! 


Har en otrolig lust att röja i rabatterna men måste spana in väderleken lite bättre. En sak är säker jag kommer helt klart ägna påskhelgen till att börja vårröja oavsett om det är i rabatterna eller kratta löv.

Kommentarer

Helena sa…
Underbara fotografier! Så stora skillnader det är i vårt land den här årstiden. Jag hoppas att det snart ska börja titta upp tulpaner och andra växter ur rabatterna. Men först måste snön försvinna. Ha en fin påskhelg!
Vad härligt med en sån kravlös dag! Jag ska förhoppningsvis vara lite ledig i morgon, men har redan börjat skriva långa listan med TO DO... Kanske ska skriva in "spankulera i trädgården" också...? Högst upp!
Ha en skön påsk!
Kram
Elin
Veronica sa…
Välkommen hem till Aprilskämtet :)
Nu är jag ledig i 5 dagar och kommer fullständigt strunta i vädret och vara där ute och njuta!

Kram och Glad Påsk!
Ha ha ja, man kan känna sig lurad varje dag av det här vädret. Det är varmt och soligt - jag sticker i tid från jobbet. Vad händer? Väl hemma en timme senare är det hagel i sidled. Önskar dig en glad påsk och lite trädgård till helgen. Och att solen tittar fram trots att de ritar moln i prognosen😄
Välkommen hem! Såg de fantastiska bilderna på fb.
Härligt med lite trädgårdstid, mycket som är på gång hos dig.
Ha det gott
Kram Maria
Hans sa…
Vilka underbara bilder, så härligt att mötas av spirande växter när ni kom hem.
Ha det gott!
Maggan sa…
Lyckliga du att få komma hem till en trädgård som har börjat spira av växtlighet.Härliga bilder du visar oss.Ha det bra/Margareta
lavendia sa…
Har man varit borta några dagar, har det hänt mycket i rabatterna. Glad påsk. / Britt
Visst är det underbart att vara i trädgården igen och glädjas åt allt som börjar sticka upp ur jorden !
En riktig Glad påskhelg önskar jag dig!
Kram/Isa
Härliga vårbilder. Just nu har vi riktigt april-väder, snöflingor i luften och iskalla vindar. Växtligheten har tagit en paus i kylan. Ha en fin helg. Carita
Sofie sa…
Härligt med en riktig njutardag i trädgården:) Trädgårderandet hamnade lite på paus men nu hoppas jag snart på fint väder så att man kan njuta av att vara ute lite. Ha det fint och glad påsk!
Varma hälsningar,
Sofie
Leena sa…
Välkommen hem! Hur tyckte du att det var där? Har vänner som funderar på semester där ... Underbara bilder, så fint att att fånga det lilla som jag nog kan se, men inte få på bild. Så mycket känsla av vår!
Anonym sa…
Åh! Härligt med blommor både här och där. Och välkommen hem!!! :) Antar att ni har haft det alldeles strålande.
Jag saknar dig också. Hoppas att vi ses snart.
Stoooor kram! <3
Att komma hem på morgonkvisten är ingen höjdare nu för tiden. Hoppas trädgårdstiden kompenserade.
Önskar dig fin påsk
Anette

Populära inlägg