Vårdag?

Idag har det verkligen känts som värsta vårdagen! Otroligt vackert med sol som värmde. Jag passade på att sätta de sista tulpanlökarna i jorden. Regnbågsrabatten fick nytillskott av 20 st Artist, 10 st Salmon Parrot och 30 st Apricot Beauty.


Och bara för att ha en chans att komma ihåg var jag satte dom fyller jag på bilden med dagens plantering. Dessutom satte jag 25 st Angelique i den rosa delen.


I min nya rabatt på baksidan har jag planterat lila tulpaner. 30 st Violet Beauty, 10 st Oviedo och 20 st Cummins.


Dessutom planterade lite vita hyacinter och några vita tulpaner, White dreams, som jag fick som bonus från firman.


Såg att Flora Linnea levererar rosor hela november ut... Jag kanske skulle spana in väderleken och beställa rosorna som ska ner i rabatten. Skulle utan tvekan vara skönt att ha grunden klar redan i höst.

Kommentarer

Sååå snyggt det kommer att bli! Jamen vilken helg det varit. Även vi har haft varmt och skönt. Man tror inte att det är sant. Passar på att njuta varje sekund. Här har marken frusit nästan överallt så det går inte att bli lockad av några rosenplanteringar inte haha..... Men det måste vara toppen att kunna göra det nu ifall det går.

Kram, kram
Nora sa…
Det kommer bli så fint hos dig till våren och försommaren när alla tulpaner blommar, precis som det är varje år hos dig!
Hoppas du får en fin vecka!
Kram!
Mejrams! sa…
Urtjusiga! Åh vad jag går igång på "Apricoten". Det kommer att blomma fint hos dig till våren./Merja
Our photos sa…
Beautiful are the tulips photos!
Monday greetings, RW & SK
Det kommer bli underbart hos dig! Jag får många nya favoriter när du visa så fina bilder. Men i höst har inte lusten att plantera lökar funnits alls, men kanske nästa höst:)
Visst var det en härlig dag igår, var ute vid havet och promenerade med Lykke.
Ha en fin måndag
Kram Maria
Man blir nästan kär när man ser alla vackra tulpaner. Så underbart det kommer bli till våren. Tulpaner är väldigt tacksamt (såvida man inte har kaniner och rådjur). Rosor är lite mer kinkigt. Det är lätt bli kär i båda dock / Ha en fin vecka / Anita
Hej!
Det är så smart att märka ut på ett foto som du gör, var man planterar vad! Själv brukar jag göra en lista med foto men det är svårt att beskriva var man planterat och det slutar alltid med att man får göra lite jämförande detektivarbete när det väl blommar för att se vad det är som har kommit upp. Minnet är som bekant kort...:-)
Ser fram emot dina tulpanfoton till våren!
Kram
Elin
Alltså färgerna på dina tulpaner är helt underbara, som jag längtar till våren nu men längtan är också skön på nåt sätt.
Jag tror vi får skåneväder i Stockholm den här vintern och då kan vi ju plantera hela säsongen jippie.
Kram madde
Veronica sa…
Men sjutton vad snyggt det blir med den nya rabatten intill trappen!
I går var det ju en helt underbar dag , det kändes verkligen som en vårdag.
Skönt att dina tulpaner äntligen kom ner i jorden :)
Det måste vara skönt att veta att inga rådjur kommer in och äter upp dem. Jag har "gamblat" mer än jag brukar i år...

Kramar
Maribel sa…
Wow det kommer att bli så snyggt!
Hälsningar Marika

Populära inlägg