Vilken eftermiddag!

Först åkte jag och F till Teppi. En otroligt glad och generös kvinna som bjudit in en hel drös trädgårdsfantaster från Facebook till sin trädgård. Jag vet inte vad som hände men jag fotade inte så mycket...antagligen var det alldeles för trevligt. Men denna vackra daglilja var som godis för ett litet barn. Så vacker!


Teppi är som jag skriver en generös kvinna och innan vi gick hem så fick vi med oss växter, vit brunnäva, grekvädd och denna otroligt vackra pion, Gay Paree. 

Gay Paree
När jag kom hem väntade Em ivrigt med bilen. Hon ville låna mig ett par timmar för att visa mig ett väldigt speciellt ställe. Gissa om jag var nyfiken! När vi kom fram visade hon mig sin nyköpta kolonistuga, BonLott! Jag vet att Em har drömt om ett eget litet ställe ute på landet och jag blev alldeles tårögd när jag förstod att hon äntligen har hittat det. Och vilket ställe!


Äppel, plommon och päronträd. Rosor, pioner och lavendel. Tydliga blivande rum och vi spann loss ordentligt med vad man kan göra med BonLott  både inne och ute. Ska bli så spännande att få se och njuta av Em´s nya smultronställe. Misstänker att vi kommer att sitta på verandan många gånger och njuta av en fika eller två.


Nästa gång jag åker dit ska jag ha ett annat objektiv. Med alla små rum som redan finns i trädgården behöver jag ett som kan ta in mer helhet. Vilken helg jag har haft, svärföräldrar på besök, bror som överraskar med att gifta sig, trädgårdsbesök och Em´s BonLott. Nästan som ett kinderägg...fast bättre!

Kommentarer

Underbart med händelserika helger som är fyllda med trevliga överraskningar.

Ha en lika härlig kommande vecka!
Lena sa…
Det låter som om helgen varit riktigt härlig.
Vilket ställe Em hittat, det ser väldigt "färdigt" ut redan, kul för henne!
Och ett överraskningsbröllop dessutom!

Kramar
Men vilken helg!! Roligt när det händer en massa spännande saker, och lite överraskningar på det:)
Ha en fin måndag
Kram Maria
Waaooo, vilken helg du haft!
En helg att plocka in i hjärtat och tänka på i mörkaste november !
Ha det så gott !
Kram/Isa
Unknown sa…
Dine bileder er så dejlig, drømmeagtige!
Septemberlyset er magisk, og bildene dine likeså!
AnnaHelena sa…
Vilken underbar helg du har haft!
En del helger är ju bara fullsmockade med trevligheter - speciellt när vädret dessutom är så osannolikt fint som det varit nu.

Den där kolonilotten blev jag nyfiken på! Hoppas du visar mer därifrån en annan gång.

Ha det fint! Kram // AH
Malin sa…
Nästan overkligt mycket på en helg!
Så skoj för Em att ha hittat sin lott. Har en kompis som letar i Göteborg där det är svårt att komma in på de centrala lotterna. Men de är så otroligt fina så det är förståeligt.
Känner igen objektivproblematiken. Kan bli mycket frustrerande ibland - men det blev ju bra för dig i alla fall.
Kram Malin
Byronesse sa…
Det var underbart att se din min! Såå svårt att hålla sig under de här veckorna jag haft affären på G men absolut värt det:-) Nu snurrar tusen tanka i huvudet på mig och det komme inte bara dugga trädgårdsfrågor över dig från mitt håll utan fullständigt ösregna... Men det är härligt, jag är så glad! Somliga köper TrissLott jag köper BonLott!

Kram/Em
Vilken händelserik helg!
Gay Paree har jag med, en riktigt läcker pion!
Astillben du var nyfiken på heter Milk & Honey. Och ja, visst har även jag gått på Säve, gick ut -82. Men du är väl yngre antar jag..?
Kram Gunilla
Marina sa…
Käre värld vilken helg! Många spännande och roliga saker på gång.
En kolonilott hade jag absolut haft om jag inte bott i hus.

Kramar
Nora sa…
Jag kunde tyvärr inte åka till Teppi, vi fick oväntat besök och då kunde jag inte lämna. Men jag har förstått att det var en trevlig träff!
Vilken lycka att hitta sin drömkolonilott!
Kram!
Vad fint! Underbar bild den med äpplena på. Kraaam Pia
Anonym sa…
Vilken underbar bild på Em!!!
Therese

Populära inlägg