Att välja dörr!

Idag har vi varit hos Toggas, ett ställe fyllt med gamla fönster, dörrar, möbler...ja, allt! Togga hjälpte mig leta i lagret efter en dörr till växthuset och jag fotade med mobilen för att komma ihåg. Gamla dörrar är så vackra och att välja en av många är svårt!


Jag älskar dubbeldörrarna högst upp till höger men jag är rädd för att de blir för breda. Just nu lutar det mot den första högst upp till vänster. Jag ska sova på saken och fundera en vända till...

Kommentarer

Anonym sa…
Jag skulle göra samma val som du. Inget slår dubbeldörrarna men second best är absolut den vita uppe till vänster. Vad härligt att åka omkring och titta på saker:-)
Kramar/Em
Så charmiga dörrrar. Pardörrarna är jättefina, men den vita är minst lika fin. Lycka till med valet.
Ha det gott
Kram Maria
Inger sa…
Ett svårt val, men kul. Jag föll för den nere till vänster!
Kram
Laila sa…
Svårt val! Fördelen med dubbeldörrarna är att man vid behov kan ställa upp dem och få bättre genomluftning i växthuset under gassiga dagar! Det kan bli vansinnigt varmt i ett växthus när solen ligger på. Men har du många självöppnande takfönster så funkar det hyggligt ändå.
Kram/Laila
Felix sa…
Där skulle vi också ha behövt letat ser jag nu... Vi har nyligen varit på jakt efter pardörrar till vårt nybyggda trädgårdsförråd, men det slutade med att maken byggde egna, då öppningen inte hade något standardmått.

Pardörrar tar mindre plats när de står öppet, så jag skulle välja dem. Annars är den vita dörren överst till vänster också snygg! Lycka till med valet!

Septemberhälsningar
Elisabet
Ninnis sa…
Svåra beslut...dom ska ju som hänga med ett tag....=)
Lycka till...!!!

Kram Ninni
Ruben sa…
Vad spännande! Om jag skulle välja, skulle jag försöka vara så finurlig som jag kan för att få dubbeldörrarna att passa in. Annars är ju överst t.v. också väldigt fin.

Ha det gott!
/Ruben
Men vilket härligt ställe du hittat som har så många dörrar att välja på !
Förstår ditt dilemma .... vi kapade ett par pardörrar både uppe och nere för att de skulle passa in i måtten men då hade jag valt bort de allra högsta under letningsprocessen.
Fördelen med pardörrar är att du obehindrat kommer in med skottkärra, kan slå upp dom på vid gavel för luftning och får kontakt med trädgården utanför på ett helt annat sätt när de är öppna.
Den vita uppe till vänster är också fin och kommer säkert att bli jättebra !
Lycka till !
Kram/Isa
Malin sa…
ett sådant härligt ställe ni besökt!
Å min favoritsamlarpryl - dörrar. Har själv minst 7 gamla dörrar och en hög fransk dubbeldörr med glas och järnsmide... Aktioner och loppisar... Min man frågar inte längre vad jag skall ha dom till... Men vi har använt flera i huset och skall sätta in i två rum i drängstugan och man vet aldrig när man kan få användning av en gammal vacker dörr...
Håller med alla kommentarer om dubbeldörrar med kloka råd om att få in en skottkärra, bättre luftning och tar mindre plats. Stora träd i kruka såsom oliver osv...
Men de andra är också fina som snus så...
Lycka till!
Kram Malin
Ta dubbeldörrarna.Så fina och bra att kunna öppna upp.
Kram.
Lena sa…
Vilket härligt jobb, att kunna välja mellan så många olika dörrar.
Om du inte kan ha dubbeldörrarna är säkert ditt andrahandsval bra, de ser hyfsat "klara" ut.

Kramar
Heisann!

Samme her, dobbeltdør slår alt av dører. Jeg har bestilt en til verandaen i annen etasje i barndomshjemmet mitt.
Den er ny, men i gammel stil! Kommer på plass til våren!
Ha fine dager ;:OD)
Veronica sa…
Jag gillar den nere till vänster pga spröjsen om nu inte dubbeldörrana passa !

Ha en skön vecka där på ön!
Vilket paradisställe! Det vore ju toppen om ni fick möjlighet till dubbeldörrarna. De har ju många fördelar! Men alla dörrar är vackra så det kommer bli bra vilken ni än väljer.

I min förra trädgård hade jag en massiv gammal trädörr som klätterstöd för luktärtor. Vackert! Om du nu skulle vilja köpa flera tänker jag ;)

Kram Tamara
M/S Design sa…
Dubbeldörrarna är klar favorit men dom andra är fina dom med!
Vill ha fler vackra dörrar och fönster det finns så mycket fint man kan göra med dom, vet inte om maken håller med om det tyvärr.
Kram
Mariana

Populära inlägg