Höst?

September... Hur gick det här till? Helt plötsligt kom hösten och Eken har börjat tappa löv och kvistar. Regnet har öst ner ett par dagar och jag kan nästa höra trädgården sucka av njutning. Det har varit en torr sommar och en torr start på hösten. 


Jag längtar ut till trädgården. Börja kratta löv, gräva nya rabatter, plantera lökar och drömma om våren. Men jag sitter mest inne, jobbar på dagarna och redigerar bilder på kvällarna. Men i helgen då ska jag ut och kratta, mysa och gräva. På söndag bär det av till Gotland med F. En veckas semester då vi bara ska njuta och plantera lite klätterrosor. Känns otroligt bra att lägga en semestervecka så här när allt har kört igång. 

Kommentarer

Hösten kom snabbt i år.Men vilken sommar vi haft.Vi har fått en del regn här med.Jag har gjort klart en hel del ute,så nu ska jag ta det lugnt ett par dar.Hoppas ni får en fin vecka på Gotland.
Kram.
Ruben sa…
Det låter härligt med en vecka på Gotland! Men kan du verkligen lova att ta det lugnt, jag tvivlar! ;-)

Ha det gott!
/Ruben
Anita sa…
Ja det var som att vända på en hand så gick sommaren över i höst. Och även om man vet att hösten kommer så hade man liksom vant sig vid sommaren.

Gotland låter härligt! Hoppas du får en skön semestervecka.

Kram
Anita
Jag undrar detsamma. Sommaren tog abrupt slut i år. Pang. Ena dagen shorts och sandaler och nästa dag fick jag letat fram halsduk och kappa för att kunna gå ut med voffsen. Hm. Men regnet gör gott, det får vi trösta oss med.

Kram
Ninnis sa…
Håller med...efter en lång och skön sommar så damp den bara ner...hösten....=)
Ha det så bra !

Kram Ninni
Meta sa…
Ha en go vecka på Gotland där är så fint vilken årstid man än kommer på.
Kram Meta
Ja, nu kan inte ens jag hävda att det är sensommar längre, nu är det höst. Men det är kul med nya projekt den här årstiden och så måste man ju plantera lökar och annat. Ha en riktigt skön vecka på Gotland! Kram Kristina
Marina sa…
En veckas semester låter härligt. Hade jag också gärna tagit men det funkar inte riktigt. Dessutom är det lite så att det underförstått inte är okej att ta ut semester om man inte ska göra något speciellt.

Kram
Ja hösten är här nu och jag stretar inte emot, utan välkomnar den med att mysa inne och tända ljus.
Så härligt det låter med en vecka på Gotland!!
Kram Maria
Tins roser sa…
så fort sommeren har gått, og eika her hos oss er også gul i bladene...og sånn er det bare. Det er godt å være ute endå, og rake løv, rydde og planlegge våren med løkblomster!
Anna-Maria sa…
Onekligen höst nu men det tar emot att plocka in utemöblerna!
Eva Linnea sa…
Jo, men visst är det väl höst nu eller?! Sensommar fortfarande? Jag är i Stockholm och LÄNGTAR till Nöbbele (som vanligt). Lite kyliga mornar och det välsignade regnet skapar verkligen höstkänsla, men man vill liksom inte riktigt än.
Ha det gott på Gotland!
Kram från EL
Ljuvligt solsken och skön värme just nu. Har fått en hel del regn känns det som men jorden är fortfarande torr några cm ner. Hoppas ni får en skön vecka på Gotland! /Carina
Ja usch så snabbt det gick. Verkligen ena dagen sommar och den andra full höst. Här har det regnat intensivt nu i några dagar och det känns som att det aldrig kommer att sluta. Jag som planerat att hinna fota en massa..... Hrm..... Jobbar också mest inne men längtar ut. Har en del lökar som ska grävas ner - gissar att du har en hel del också :-)) Så skönt det låter med semester nu. Ha det så skönt på Gotland!

Kram
Chalrotte

Populära inlägg