Det var det där med energi!

Igår hade jag en dag som var en riktig måbra dag. Jag gick långpromenader, plockade kottar för att ta hem och dekorera med, fotade en hel massa, tittade på när bönderna röjde i skogen för att ta fram den stenbelagda bäckfåran. F kunde inte se sig mätt på alla traktorer och motorsågar.


  
Att sitta på den nybyggda verandan i solen och fundera på hur vi ska bygga vidare är en lisa för själen. Vi har gjort olika nivåer och olika delar för att inte få ett enda stort verandadäck. Stolparna ska bli fler och framför varje stolpe ska det stå lådor där jag ska plantera klätterrosor och andra klättrare.


Många trappor att sitta på och dricka en kopp kaffe.

 
På den här utbyggnaden ska det stå ett matbord och jag håller på att klura ut hur vi kan ha ett segeldukstak där vi kan välja om det ska vara öppet eller fördraget. 
 

Idag blir det det havet innan vi sätter oss på båten för att åka hem igen. Kort besök men vilken enerigpåfyllare. Precis vad jag behövde!

Kommentarer

Så underbart med ert hus på Gotland. Verandan ser ljuvlig ut. Håller tummarna för milt väder hos dig nu närmaste tiden ;-))

Stor kram
Charlotte
Nora sa…
Va fint det blir hos er! En fördel med trädäck är att man kombinerar ute och inne på något vis. Och om man bara bryter av och planterar lite så behöver inte trädäcket bli så dominerande. Skall bli spännande att följa detta framöver!
Hoppas ni får en bra hemresa - vädret ser ju lovande ut i alla fall:-)
Kram!
Marina sa…
Underbart med sådana dagar! Jättefint och genomtänkt ser det ut på dina bilder.

Kram
Så roligt att få följa ert bygge. Och vad bra det kommer bli med lådorna med klätterväxter. Perfekt med energipåfyllning, även om det inte blev så länge så kommer det göra så gott för själen:)).
Ha en fin söndag.
Kram Maria
Anonym sa…
Det kommer att bli så bra det där! Så underbart att sitta där och drömma om varma sommarkvällar under seglet. Hoppas ni får en fin hemresa! Kram Hanna
Vilka härliga dagar du verkar ha haft ... och verandadäcket ser underbart ut ! Kan tänka mig bilden när klätterrosorna väller upp över stolparna ... precis som hemma hos dig !!
Ha det så gott !
Kram/Isa
kaxi sa…
Uterum är lika viktiga som innerum. Har aldrig varit på Gotland men ska väl dit någon gång:)
Läckert! Så härligt nära skogen ni verkar bo?
Och vilken vacker liten bäck som är helt stenbelagd på sidorna, så bra att den tas fram och bevaras. Ett litet konstverk i sig.
Anna-Maria sa…
Så härligt! Jag förstår att längtan är stor till nästa sommar! Ha det bra!
Anonym sa…
Så fint Gotlandshuset blir. Härligt med ett stort verandadäck där ni kan njuta under fina dagar. Och fula också kanske om du kan få upp det där segeltaket ;)

Kramar från JagochVitt - Lena
Vivishagerom sa…
Åh, det er så herlig med slike dager. Vi trenger å få påfyll av energi!

Ønsker deg en fin kveld og en ny fin uke! Klem
AnnCharlotte sa…
Å vad härligt det kommer att bli när allt är klart. Fast redan nu ser det härligt ut också.
Kram :)
Du sprudlar av energi! Jag blir glad och inspirerad och tänker direkt att jag måste göra slag i saken av den där planen om pergola över altanen! Må gott / Anna
Vad fint det blir.

Ha det gott, Kerstin
Turid sa…
Lekkert sted :) Gleder meg til å følge prosjektet videre :)
The extended deck has a terrific view of the forest, very peaceful and serene. Having the different sections and angles helps it blend into the site. It will be linked even more when you have the vines growing up the supports.
Men åååååååh vad himla fint!!! Oj vilken härlig veranda, det kommer bli perfekt med dina planteringar där som du beskriver!! Där skulle man verkligen trivas att dricka morgon-the eller sippa på ett glas rött - lovely!!!

Kraaaaaaaaaaaam aka
Ja, Gotland är ett bra ställe att fylla på energidepåerna =) Luften, havet, känslan, här har vi det bra!

Populära inlägg