Sex timmar och snö!

Idag har jag planterat om chilin och det var på tiden, plantorna hade massor av fina rötter. Sedan fortsatte jag i bara farten att skola om sommarlövkojan, jättevallmon, svavelnejlikan, min egen blomstertobak och en del av flenörtsisopen. Sex timmar senare var jag bra trött i fötterna och väldigt förvånad när jag såg ut genom fönstret...

SNÖ, nu får det vara nog... Vill inte ha ett nytt täcke när det gamla precis hade försvunnit... Blä!
Hoppas det försvinner lika fort som det kom!

Kommentarer

Anonym sa…
Men herregud vad det snöar i Sverige! Men ärligt talat far jag lite "mysfaktor-känslor" men det gar över väldigt snabbt bara jag börjar tänka pa var, solsken och värme *fniss*

"Rosen" jag hade fangat pa bild till dig var ingen ros. Jag kollade efter taggar idag och... nada. Sag mer ut som nagon typ av buske med lite tjockare grenar. Du har ett mycket tränat öga! Jag, som stod fem centimeter ifran, kunde inte se nagon skillnad!

Är det försent att sa dahlior nu tror du?

Kram!
Hélena sa…
Visst kan det finnas mysfaktor men inte när man är i slutet av mars och vill ha vår :-)

Så dahlior kan vara försent men köp dahliaknölar och sätt dem i kruka innan utplantering. Borde vara perfekt hos dig. Hur är temperaturen på nätterna?

Kram
Ingela sa…
Härligt låter det att vara så koncentrerad på omplantering i så många timmar. Det ser ut att vara spännande hemma hos dig med alla små plantor.

Hälsningar
Ingela

Populära inlägg