Trädgårdsmässa i Älvsjö!

Så var det dags för årets trädgårdsmässa. Jag hade tänkt gå på fredagen med grannen och vännen V men av olika skäl har jag blivit upptagen hela helgen och min enda chans var att gå i dag, på eftermiddagen.

Årets mässa är bättre än förra årets mest på grund av att det var mer växter och troligtvis för att mitt intresse har exploderat... Det jobbiga var att jag hade så ont om tid och till slut blev det kortslutning i mitt huvud. Jag kunde på något sätt inte ta in allt. Saknade dig V, nästa år?

Nåja, det här växthuset fångade jag i alla fall på bild och det är en speciell känsla att gå in i ett växthus. Det ger ett lugn på något sätt.

Magnolior fanns det fler av och de är verkligen underbara. Vårkänslorna rann över!

Sådana här fönster skulle inte vara fel att ha när vi bygger vårt vinterrum...

Jag köpte vita och rosa pioner, liljekonvaljer, vita ranunklar, fler fröer... jag vet jag är hopplös! Precis när jag kom till mässan sprang jag på en gammal sångarkompis och han tipsade mig om att köpa Japansk underblomma och det kunde jag inte motstå. Ska bli spännande att se hur de blir i sommar. Tack J!

Det är lätt att dras in i köpivern och jag är lite stolt att jag kunde stå emot. Det kanske är bra att ro sommaren projekt i land först innan jag skaffar en massa nya... dessutom ska jag ju investera i ett tjugotal rosor i vår...

Kommentarer

Mia sa…
Åh vad härligt att höra att du var nöjd med mässan trots allt. Jag ska tillbringa morgondagen där, kul att det är mer växter än förra året men hur ska man kunna hålla i plånboken då?? :)

Kram Mia
Hélena sa…
Ha så roligt på mässan! Ska bli kul att läsa dina kommentarer.
Ingela sa…
Visst är det kul att insupa en massa idéer och växter några timmar?

Jag njöt i fulla drag.

Hälsningar
Ingela
Jag blir nästan lite avundsjuk som inte var där i år, men det är roligt att läsa om andras besök och se bilder därifrån.
Britt sa…
Vad kul att du visar lite bilder från mässan jag kom ej dit men skall till Örebro mässan på fredag. Ha det bra//Britt
Så fina inspirerande bilder från mässan du visar. Växthuset är ju helt underbart- kul form.

Ha det gott! Kram Camilla

Populära inlägg