Vilken septemberdag!

Idag har vi mest myst runt i Visby. Det har varit en sån där underbar dag med solsken och värme. Jag blev överraskad av att det var så mycket människor i stan. Det kändes som säsongen fortfarande var i full gång, och ändå inte. Vi tog en tur till Botaniska Trädgården... så klart!


När F somnat åkte jag och mamma ut till huset. Kan ju inte riktigt få nog. Tog in kvällen och började skissa på veranda och växter. Hjärnan sätter igång på en gång och jag har redan (vilda)planer. Kvällen var stilla och allt var lugnt. Väl hemma blev det äppelpaj och kaffe. I morgon bitti åker vi hem och då ska jag fortsätta gräva i rabatterna.


Mamma har vita dubbla stockrosor och de måste jag sätta i min verandarabatt. Här är de tillsammans med Perskovia. Ha en härlig fortsättning på helgen!

Kommentarer

Vilka vackra bilder från Visby! Förstår att du njuter. De dubbla stockrosorna var så söta.
Ha en fortsatt skön kväll.
Kram Maria
Anonym sa…
Så fina bilder, och vilken vacker dag i Visby! Njut! Kram Hanna
AnnaHelena sa…
Men - du skämtar så fint ni kommer att få det! Vilken dröm!
Här har det också varit fint i dag. Varmt och skönt. Gick på stan och kollade på höstkläder, men fick inte alls någon lust att köpa stickade ponchos och tröjor när det var över 20 grader och t-shirtsväder!
Dubbla stockrosor är fantastiska. Har rosa, och de ser nästan overkliga ut!

Kram // AH
Visby är en vacker stad.och att solen lyser blir det inte sämre av.förstår att det dyker upp många vilda planer en sådan dag.
Margot sa…
Bara så vackert! Önskar att jag kan besöka Gotland nångång i framtiden!
Ha det gott!
Kram
Marina sa…
Ojoj! Så fin vit stockros, vilken härlig helg ni haft, vilket underbart hus ni bygger och tomten ser ju ut att vara paradiset.
Allt hur bra som helst!

Kram!

Populära inlägg