Tack Maria!

Härom dagen fick jag en award från Maria med bloggen http://sabelhagensolivlund.blogspot.com/ kolla in hennes blogg den är supermysig. Awarden delas ut till en blogg som har under 100 följare och det är väl ett sätt att uppmärksamma små bloggar. Lite roligt att till awarden kommer fem frågor som man ska svara på för att sedan skicka awarden vidare. Så här kommer mina svar och mina nomineringar.

1. Varför började du blogga?

Jag ville dokumentera trädgården för min egen skull. Sen upptäckte jag att det var ett perfekt sätt att kombinera mitt fotointresse, trädgård och foto passar ihop. Efter ännu ett tag så upptäckte jag att det finns ju hur många underbara människor som helst i bloggvärlden som älskar trädgårdar och som ger så mycket inspiration genom sina bloggar. En ny värld har öppnat sig!

2. Vilka bloggar följer du?

Det är några stycken och fler kommer till. Ibland plockar jag bort en blogg. När jag känner att jag inte blir så intresserad av det jag läser eller ser. Vill hellre ha färre bloggar som jag gillar på listan än många som egentligen inte intresserar mig så mycket.

3. Favoritfärger?

Alla, inte hela tiden utan skiftande! Just nu är jag extra förtjust i crémegula toner och rosa!

4. Favoritfilmer

Det stora blå och romantiska engelska filmer som Stolhet och fördom eller Notting hill!

5. Vilket land/länder drömmer du om att besöka?

Oj, om det är ett land som jag aldrig har varit i väljer jag Kuba. Om man kan räkna in länder man varit i så gillar jag Italien, mycket, och England. Städer... utan tvekan New York!


Bilderna kommer från en tripp med tjejgänget för fyra år sen. Att välja ut fem bloggar som har under 100 följare är inte lätt... det finns så många bra. Men jag har valt ut fem som är urmysiga och som  inte har fått en nominering på ett tag.

http://vardagimittliv.blogspot.com/
Underbara AnnaHelena, jag känner igen mig så när jag läser hennes inlägg. Hennes bilder är så vackra!
http://hallontrollet.blogspot.com/
Louise har en fantastisk trädgård och jag tycker om att läsa om alla hennes projekt. Louise inlägg får mig ofta att tänka på ett nytt sätt.
http://isastradgard.blogspot.com/
Isas trädgård är helt magisk. Missade besöket i år men bilderna talar för sig själv. En inspirations källa, hela tiden.
http://ranunkelirabatten.blogspot.com/
En ny bekantskap med bara sju följare. Supermysig blogg som jag med spänning följer.
http://tantotteskrufv.blogspot.com/
En otroligt klok tant som har en skön blogg. Det finns ett lugn och mys som jag gillar skarpt!

Ha en underbar fredag!

Kommentarer

Ruben sa…
Tänka om man hade fått göra en sådan häftig resa när man var ung!! New York skulle jag vilja besöka någon gång. Har bara varit där helt kort.

Ha det gott!
/Ruben
Grattis till awarden ... du har en jättefin blogg som alltid inspirerar mig !

Tack snälla du för nomineringen ... efter att ha tillbringar en värkdag i soffan har du gett mig ny välbehövlig energi !

Ha det så gott !
Kram/Isa
Anonym sa…
Hihi, jag säger detsamma - klart du hade varit bland mina fem om du inte hade fått awarden av Maria redan! Jag tror att vi har massor gemensamt, och är glad att jag lärt känna dig. Jag är ju också mamma, chef och trädgårdstokig, precis som du!

Nu ska jag ut och måla staket igen, håll tummarna för att regnet håller sig borta i helgen så vi blir klara nån gång!

Kram Hanna
AnnaHelena sa…
Grattis till en välförtjänt award och tack så mycket för din gulliga nominering! Jag har svarat på frågorna, och håller med om att trädgård och foto hör ihop! På något sätt så ser man på sin trädgård i "vyer" och "bilder", tycker jag! Sedan ser jag att du har varit i min drömstad New York. Någon gång hoppas även jag på att få uppleva den...

Ha en fin söndag! KRAM! // AH
Hej, jag hittade hit från hallontrollets blogg och lägger till mig som följare.
Mycket fin blogg!

Ha det bra!
Jessica
Louise sa…
Tack för awarden! Min första i bloggvärlden! Gillar verkligen din typ av blogg och det var kul att läsa lite mer om dig också!

kram louise

Populära inlägg