Sommarvärme!

Såg på nyheterna att det ska bli sommarvärme i veckan. Läste mina inlägg från förra året samma tid och det var samma sak då. Varma härliga dagar i slutet på september. Önskar så att jag kan ta mig en ledig eftermiddag nu i veckan. Har jobbat galet mycket och skulle behöva kompa ut lite tid. Skulle inte sitta fel med en trädgårdseftermiddag i sommarvärme. Eller hur var det Marina med bloggen http://marinastradgard.blogspot.com/ skrev i ett inlägg? Att få igenom vård av trädgård på jobbet!


Älskar känslan av att ta in fräscha blommor från trädgården som förgyller bordet. Solrosor, strålrubeckia och ringblommor håller så länge. Dessa plockades in i lördags. Just nu funderar jag på om jag ska ta och beställa rosor på Flora Linnea. Hm, frågan är när de kommer. Om jag är i Sverige eller USA när de dimper ner i posten. Får nog ta och ringa dem imorgon och fråga. Ha en underbar vecka alla trädgårdsvänner.

Kommentarer

Anonym sa…
Ja, vilket underbart väder det är! Men det är vi värda efter allt regn. Fin bukett! Kram Hanna
Monica sa…
oH SÅ MYCKET FINT DU HAR I DIN BLOGG. GILLAR DIN REGNBÅGSRRABATT. TÄNK ATT JAG HAR VARIT UTE IKVÄLL OCH GRÄVT OCH TOM DÅ VART DET SKÖNT. JAG GICK MED OCH FUNDERADE PÅ EN KOMPDAG,,FÖR NU MED NYA LGR11 JOBBAR JAG MED SJUKTMYCKE (OM MAN FÅR UTRYCKA DET SÅ).
HA DET GOTT KRAM!
Ja men det vore väl en toppenide! Vård av trädgård. :)
Men du så fiiint det blir i din regnbågsrabatt! Och jättefina rosor!
Kram,
Anna-Karin
AnnCharlotte sa…
Vat.....vilken bra ide.....
Fin bukett. Det är fint med allt gultbruntorange som finns nu...
Ha det bra )
Marina sa…
Ja du, lite vård av trädgård skulle behövas lite nu och då, i synnerhet nu när vi ar så fint väder. SKulle vara härligt med en ledig dag mitt i veckan. Jag slutar tidigt på fredag så jag får väl se fram emot det i alla fall.

Kram!
Louise sa…
Toppenväder och fina blommor! Tänker alltid att jag ska plocka in mer men får sedan lite ångest när jag går där med saxen och tycker synd om blommorna att bli inflyttade och avklippta...

kram louise
Cecilia sa…
Underbart med så vackra blommor och att de kommer från egen trädgård måste ju kännas som en extra lycka! Ha en fin torsdag!
Kram från Cecilia :)

Populära inlägg