Höst!

Jag gillar hösten, den kyligare luften och de vackra färgerna. Lugnet som infinner sig i trädgården och pysslet att förbereda sig inför vintern. Jag blir imponerad av naturens förmåga att förändra sig och förnya sig. Jag är också imponerad av min nya mobil och kameran som finns i mobilen. Titta på bilden, för ett par år sen hade man aldrig kunnat ta en sån bild.


Lugnet infinner sig även i bloggvärlden. Visst märks det att det blir lite färre inlägg och lite färre läsare och jag märker själv att jag inte hinner läsa lika mycket nu när jag jobbar som när jag är ledig. Dagarna går i ett och visst, det kan bero på att det är ovanligt mycket  på jobbet just nu. Men helgen är fri från måsten och jag hoppas på bra väder och mys i trädgården. Imorgon ska jag träffa tre kompisar från grundskolan som jag inte har träffat på 20 år! Det ska bli spännande!

Kommentarer

Marina sa…
Åh så fina löv! Jag älskar hösten och lugnet (även om jag just idag inte alls känner mig lugn!). Det är mysigt nu och framöver.
Bloggvärlden ändrar skepnad en del men jag hänger kvar.

Kramar!
Anonym sa…
Underbar bild, ja, tänk vad mobilkamerorna kan numera! Skönt med helg och kul med återträffen. Ha så kul! :) Kram Hanna
Jag är också en höstälskare även om det just denna hösten har regnat en hel del. Men trots det är det faktiskt min favoritårstid. Ingen hets, klara tankar, vackra färger och en hel massa mys. Jag gillar´t!!!

Hälsar Åsa
Louise sa…
Ja visst finns det många tecken att hösten är här eller på väg! Gillar egentligen hösten men gillar inte att den leder till vintern! Fina löv!

kram louise
Hösten är fin på många sätt. Speciellt om vädret får vara så där magiskt som det kan vara. VIlken superbild du tagit med telefonen. Otroligt!!

Låter som att du har en riktigt trevlig helg framför dig. Kul med återträffen. Ska också ut i trädgården. Hoppas på soooool!

Kram, kram
Charlotte
Du får gärna låna en bild på 'Sweet Heidy'.
Ha det bra!!

Populära inlägg