Trädgårdsminne - Blommig Fredag

Vilken helg! Var ska jag börja? Hur ska jag lyckas sortera alla intryck jag har fått och alla bilder jag har i mitt huvud? För att inte tala om alla bilder jag har i min kamera!

Jag börjar med att säga tack till alla! Hanna som vi bodde hos i två nätter och som guidade oss till trädgårdar och handelsträdgårdar.  Som är generös och otroligt snabb i hjärnan med en replik ständigt på tungan. Vad jag har skrattat. Till Åsa som vi också fick bo hos en natt och som bjöd på en härlig kväll med familjen. Vilken värme, vilken kärlek.Till Anna, Katarina, Marina och Lotta som har bjudit in oss i sina underbara trädgårdar och bjudit på mat och fika. Till underbara Anna-Karin som kom på den här idén och som har kört hela vägen.
Vilken generositet, vilka kvinnor!

Ikväll visar jag inga bilder från trädgårdarna, men det kommer, massor :-) Jag måste sortera och smälta allt vackert jag har upplevt. Att göra en sån här roadtripp är så häftigt och jag rekommenderar alla att våga göra det. Det ger inte bara en massa inspiration utan också nya vänner. 

Väl hemma var det underbart att möta vår trädgård. I äppelrabatten har Ollioules blommat över och färgen lila dominerar totalt.


Jag älskar att se tillbaka i bloggen och hitta trädgårdsminnen! Nästan fyra år sen vi gjorde vår roadtripp Anna-Karin och jag. Så otroligt roligt det var och alldeles för länge sen jag gjorde trädgårdsbesök eller fick besök. 
Är du nyfiken på vår resa så kan ni börja läsa här och ett par inlägg framåt!


Nästa fredag är temat i Blommig Fredag - Glädje

Kommentarer

Spännande och roligt att träffa trädgårdsvänner och det är inte svårt att förstå att den resan måste varit nåt alldeles extra.
Nu märks det också hur mycket det ändrat sig i bloggvärlden de senaste åren. Många gamla bekanta har gett upp eller gått över till andra media.
Fin bild på Anna-Karin och dig.
Trevlig helg
/Anette
Lotta sa…
Jag förstår både nu och då hur roligt resan måste ha varit. Men himmel vad tiden går fort!
Kram och ha en riktigt härlig helg
Vilket härligt minne, ett sånt glömmer man ju aldrig! Att få träffa en massa likasinnade - fast ändå olika - människor är otroligt trevligt och lärorikt!!
KRAM
Susie
Anni sa…
Åh, så roligt och inspirerande det låter. Jag måste genast kika på inläggen.
Trevlig helg!
HWIT BLOGG sa…
Låter ju jättekul! Härligt att göra såna resor, man borde göra fler...
Fredag igen, snart helg!
Ha det gott och kram från Titti
Maggan sa…
Det är alltid roligt att göra trädgårdsresor och dela glädjen och intresset med andra man får så mycket tillbaka i form av nya vänner och nya intryck.Ha det gott/Margareta
Under resor möter man ju alltid nya sker och oväntade saker så det blir många fina minnen av det. Så kul att ni får till era resor.
//Helene
Anita sa…
Så trevligt inlägg! Jag har nu varit inne och läst om början på din road trip och njutit av alla bilder. Det ska bli roligt att följa resan vidare.

Ha en skön helg!

Kram Anita
Vilket härligt minne! Det är så inspirerande att besöka andra trädgårdar. Jag hoppas att jag kommer besöka ett par i år.
Ha det bäst!
Anjas Hill sa…
Alldeles fantastiskt fint beskrivet minne! Och en fin bild!
Ha en bra helg!
/Anja

Maribel sa…
Låter som en alldeles härlig roadtrip.
Trevlig helg /Marika
Inger sa…
Underbart med trädgårdsvänner, undrar när jag ska komma till Anna-Karin. Har försökt men inte lyckats, kanske det blir i år, jag har ju så nära dit till min barndoms trakter.
Kram
Det var såååå roligt att ha er här! Det finns inte mycket som slår trädgårdsresor😊 Men är det 4 år sedan?! Hjälp vad tiden går!
Kram
Katarina
UplayOnline sa…
Det ska bli roligt att följa resan vidare.


เกย์ไทย

Populära inlägg