Blommig Fredag - Månadens bild

Vi börjar närma oss slutet av marsmånad och det är hög tid för månadens bild! Tomten är helt snöfri och jag spanar i rabatterna varenda dag efter vårtecken. Jag gillar det här nakna och det är så lätt att se trädgårdens struktur.Baksidan som vätter mot nybygget ser mest ut som en skräphög men i april kommer det se annorlunda ut, ser så fram emot vårstöket.Så länge riktar jag blicken mot sjön på framsidan! 


Nästa vecka är temat en favorit i repris så här års...Vårtecken 2017! Nu vill jag hitta något i rabatterna och visa
Kommentarer

Nog är det så att strukturen syns bra, men jag har svårt låta bli se skräpet, som jag börjat ta väck för att det lilla som kommer ska synas.
Trevlig helg!
/Anette
Martas rike sa…
Att rikta blicken åt rätt håll är en klok överlevnadsstrategi....
Vacker utsikt över sjön, jag tror inte att jag sett den tidigare.
Trevlig helg,
Lotta sa…
Jag märkte direkt att jag skärpte loppis-blicken när jag såg din så kallade skräphög. Många go´bitar där!
Ha en härlig helg!
Kram Lotta
Bättre att rikta blicken mot sjön än mot nybygget. Bra att ha högar är alltid bra att ha. Det kan ta ett tag att hitta rätt plats åt det man har i högen men plötsligt dyker det upp en idé och då är det bara att leta i högen. Ha en fin helg. Carita
Vilken härlig sjöutsikt du har och stor tack för att du hostar Blommig fredag. Trevlig helg! /Charlotte
God weekend - i Danmark skinner solen!
Anonym sa…
Happy for you that the snow is gone and Spring is here!
Thank you for hosting and have a great weekend:)
AnnA sa…
Ja du, "Det som göms i snö, kommer upp i vid tö..." Men på med skygglapparna och njut av det fina, och sedan lite plock här och där...
Trevlig helg!
hälsningar
AnnA
Maribel sa…
Fortsätter det fina vädret, så kommer det att finnas lite vårtecken.
Ha en fin helg /Marika
Oh, du har fixat ny sida. Supersnyggt! Vad inne för att spana in fredagens tema och hittar det här;) Nu ska jag kika runt.
Kram
Visst är det så att trädgården inte visar upp sina bästa sidor just nu (vi har bara haft +4,5 grad dom senaste dagarna), men jag tror att till helgen kommer massor av vårlöksblommor slå ut i värmen och då ser man inte längre skräpet. Beroende på min onda rygg & ben just nu så kommer dock alla gamla löv och annat fult få vara kvar nån vecka till, sen hoppas jag kunna sätta igång med vårjobben!
KRAM
Susie

Populära inlägg