Glädje - Blommig Fredag

Det finns mycket man kan bli glad över när man har trädgård! Ett riktigt lyckopiller är när nu de allra första fina dagarna där man känner våren i luften. Igår hittade jag en ny blogg där jag läste om att beskära blåbär och att det är nu som man ska göra det!  Vilken lycka att hoppa i stövlarna, leta rätt på sekatören och ge sig ut till slänten och kapa lite gamla grenar. När jag gick förbi Regnbågsrabatten så kliade det i fingrarna att sätta igång med rosbeskärningen men ett par veckor till måste jag nog allt hålla mig. Det kan fortfarande blir riktigt kallt.Att vårstöka i trädgården är ren och skär glädje för mig! Sen blev jag glatt överraskad idag när jag fick reda på att min blogg hamnat på Expressens lista 11 bloggar du måste följa om du älskar trädgård! Otroligt roligt! 

Jag funderar så smått på att flytta bloggen till en sida där jag kan ha mer frihet att forma, skriva och visa bilder. En orsak till att jag inte bloggar lika mycket är att formen hämmar mig. Våren närmar sig med stormsteg och det är ju bara för härligt - kanske dags för ett glädjeskrik? Nästa fredag är temat i Blommig Fredag - Månadens bild och den här gången hoppas jag på att jag slipper visa någon som helst snö :-) 

Kommentarer

Kul när man hittar nya bra bloggar och bra tips.
Grattis till oss för placeringen hos Leva och Bo.
Det var ju lämpligt att få veta idag när temat handlar om glädje.
Ha en bra helg
Luna
Stort grattis till dig! Jag såg det precis också:) Vilken glädje:)
Aha, beskära blåbär, det måste jag kolla in hur man gör.
Kram Maria
Ja, det var ju passande med glädjetema då även min blogg hamnade på den listan. Jätteroligt då det var många prominenta bloggare på listan.
Ja, när vårlängtan kan omsättas i handling så är det verkligen glädje! Själv har jag nästan undrat om mitt trädgårdssug skulle komma tillbaka, men nu är den här med full kraft! Tack för tips om blåbär, ska genast beskära mina :-)
Kram Elin
Drömgården sa…
Vad roligt att du hamnat på blogglistan! Grattis :D
/Kitty
Jaha, beskära blåbär, det hade jag ingen aaaning om. Får kolla in där och ta del av informationen.
Har börjat klippa ner perenner så att narcisser och tulpaner inte behöver gömma sig. Krokusen behöver mer luft än torrt ris kring och ovan sig.
Grattis till att ha kommit upp på den listan. Det är dig väl värt.
Trevlig helg!
/Anette
Carina sa…
Ett vårtecken så gott som något när det börjar klia i fingrarna och man vill beskära... Ni verkar fortfarande ha mer snö trots att det bara skiljer ca 50 mil.

Ha en fin helg! Kram, Carina
Maggan sa…
Så underbart det låter att få leta fram trädgårdsredskapen och börja ta hand om trädgården det är ett riktigt vårtecken det. Jag blir avundsjuk för här dröjer det vi har en hel del snö ännu men solen gör ett bra arbete så kanske det blir snart ändå.Grattis till att du har hamnat på blogglistan.Ha det gott/Margareta
Veronica sa…
Det är verkligen en lycka att kunna vara ute och fixa i trädgården. Det vore oxå glädje om pygmeerna kunde ta och träffas nån gång :D

Grattis till den fina nomineringen i Leva & Bo <3

Kram
Maribel sa…
Härligt att komma igång så småningom, solen värmer idag, kan knappt vänta.
Ha en fin helg /Marika
Anni sa…
Så många kändisar det fanns på listan - vad roligt, det är ni alla väl värda!
Och blåbärsbeskäring ska det bli även här. Tack för den länken och insikten.
Trevlig trädgårdshelg!
GRATTIS! Den här bloggen är verkligen värd sin plats på listan!!
KRAM
Susie
Veronica sa…
Vad roligt! Du är så värd att vara med på den listan. Och visst finns det så mycket att glädja sig åt ute i trädgården nu?

Ha en fin fredag!
Grattis, måste vara otroligt roligt att hamna på den listan /Anita
Inger sa…
Precis, att ha en trädgård innebär så mycket glädje.
Grattis till utmärkelsen!
Kram
Lotta sa…
Så roligt att du dök upp på listan! Grattis det är du väl värd och hamnar du i mina trakter så är du hjärtligt välkommen att svänga in för återbesök. Nu ska jag se om jag hittar mina små blåbärspinnar och kanske knipsa en gren eller två. Tack för tipset.
Ha en härlig helg /kram Lotta
Grattis till en plats på listan, passade ju bra med dagens tema, för jag förstår att du blev glad! Tack för gullig kommentar inne hos mig!

Kram och ha en trevlig helg!
Gunilla
Villrose sa…
Grattis med plasseringen! Klart du hører med der :)

Populära inlägg