Som godis!

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga! Det stämmer inte med tulpanerna jag satte och de som kommer upp. Jag gjorde en noga ritning men antingen har jag rört ihop lökarna eller så har det hamnat fel lökar i fel påsar. Hur som helst så börjar Regnbågsrabatten se ut som godis och ögat njuter. 

De här liknar mest Salmon Parrot som jag planterade i höstas. Inte helt likt och inte på rätt plats men vad gör väl det!


 Brown sugar, tror jag, är fortfarande i knopp men bakom dom ser man Salmon Parrot och gula tulpaner som färgat konfetti.Det är ju så spännande och se vad det är som kommer upp!


Jordkällaren har fått dräneringen på plats. Nu ska det bara beställas mer singel och fylla ett lager på 20-30 cm.


Det märkligaste är nog i nya rabatten. Jag vet att jag bara satte dessa tulpaner plus några vita:


Men se vilka som är störst och som har kommit längst.Stämmer inte för fem öre! Nåja, vackra är de och jag njuter av dom även om det inte blev som planerat och ärligt talat! Hur ofta blir det det?

Kommentarer

Vilka vackra tulpaner!Jag orkar inte satsa på dem eftersom de äts upp av rådjuren allt för ofta. Minns jag rätt, men visst var det så att du fick tulpanbeställningen sent och att en del var mögliga - kommer alla upp?
Härliga fotodagar framöver när solen behagar lysa!
Malin sa…
Men vad cool du är med att det bidde knas!
Men det blev ju fint, tack och lov - för det kan bli mindre kul - särskilt när man grävt ner en smärre förmögenhet och det visar sig vara något man inte ens kan fördra...
Jag njuter att titta på dina bilder och tackar för att du delar med dig.
Nu när vi bott här i tre och ett halvt år har jag bestämt mig för att i ÅR så bli det lite tulpanlökar som skall ner. Här växer vilda tulpaner som jag älskar och ett knippe som jag satte första året men jag vill ha som du HAV!
Sköt om dig
Malin
AnnaHelena sa…
Ha - det där med färger är inte lätt! Men det brukar ju bli bra ändå! Själv har jag blandat ihop mina blomstertobakplantor som står i växthuset. Vita, lime och cerisa -huller om buller nu...Att jag inte kunde separera dem och märka dem på en gång när jag höll på och skolade om! Det lär bli rena rama färgpaletten här också. Men det ordnar sig säkert med det med...

Kram // AH
Härliga bilder på vackra tulpaner. Nu får vi faktiskt ha våra tulpaner mera ifred sen vi satte upp rädjursnätet så kanske jag törs plantera några nya till nästa år. /Carita
Felix sa…
Vackra tulpaner - även om det kanske var helt annat i påasarna.

Vårhälsningar
Elisabet
Vackra tulpaner men det där att det inte är den sort som kommer upp som man köpt tycker jag är relativt vanligt och blir lite småsur av. Medvetet eller omedvetet slarv av lökgrossisterna?

Kram
Ninnis sa…
Härliga bilder och vackert är det om än "fel".....=)

Kram Ninni
Annika sa…
Det blir inte ofta som man tänkt sig men för det mesta väldigt bra ändå! Otroligt vacker kaskad av tulpaner!
Spännande att jordkällarprojektet kommit så långt!
Ha det gott!
Annika
ellan sa…
Oops! Det bidde kanske lite tokigt. Men du verkar ju glad och nöjd ändå. :-) Det hade jag säkerligen också varit. Blomningen är ju så vacker!

Ha en fin dag
Jättevackert tulpanhav även om det blev en överraskning - förstår att du njuter nu !
Ha det så gott !
Kram/Isa
Marina sa…
Men va skumt! Absolut är alla tulpanerna hur fina som helst så om du kan gilla läget så är det ju bra.

Kramar
Helknäppt, men snyggt ändå! Tulpaner är ju lätt att flytta sedan, så står de heltokigt får du ju chansen att köpa nya i höst. För tulpaner kan man ju aldrig få för många av, eller hur? ;)
Kram Kristina
Veronica sa…
Näe, Hélena! Det blir nästan aldrig som man tror att det ska bli ;) Men ibland kan det bli bättre och mer "levande" och till och med lite galet, vackert....

Jag hoppas verkligen dina tulpaner står sig ytterligare ett par veckor för veckan efter nästa så kommer jag :)

Kram

Populära inlägg