Öland!

Det har blivit lite av en tradition att vi åker ner till Öland och sommarhusen KristiFlygare. Vi har det oförskämt bra med havet framför oss. Det är inte så mycket trädgård utan gräsmatta, lite träd och ett par rabatter. Mellan husen och havet ligger ängarna med alla vackra ängsblommor och jag njuter ohämmat. Igår åkte vi till I&I som har hur mycket trädgårdsprylar i rost som helst!

Inköpet den här gången blev den rostiga snigeln som får mig att tänka på Hanna eftersom hon har en likadan. Efter middagen, på kvällen gick jag och svägerskan på en promenad ner till fyren. Det är så vackert och kvällar som igår, trots att det regnat hela dagen, är helt ljuvliga. 


Det finns inte mycket som toppar tiden som är nu! Så ljuvligt ute och vi har hela säsongen framför oss! Ha en härlig fortsättning på helgen!

Kommentarer

AnnaHelena sa…
Oh - vilka superlativ kan jag ta till som beskriver dina foton på ett rättvist sätt?!? Heeeeelt ljuvliga! Vilket ljus, vilken sommarkänsla - jag blir stum! Det är härligt med traditioner; sånt som man alltid gör en viss tid på året! Fortsatt fin ledighet till dig!

Kram // AH
Jenny sa…
Men åh, vad mycket fint! Det huvudet med blommössa, helt underbar!

/Jenny
Anonym sa…
Vilka gudomliga bilder från ön, nu längtar jag hem mer än nånsin! Kul att du varit på I&I, snacka om rostparadis. Och vad jag glad jag blir att du tänker på mig när du ser snigeln, då kan jag ju vara med på ett litet hörn i din trädgård jämt. :) Fortsätt njut av vackraste Öland! Vi ska dit i början av juli, är ni där då? Kram Hanna
Suck. Vilka bilder säger jag också! Längtar dit. Vi ska till Öland senare i sommar, vilka trädgårdsrelaterade besöksmål borde jag inte missa? Tar jättegärna emot tips från dig som är där oftare än vad jag är (flera år sedan sist).
Ha en fortsatt fin helg!
Kram Kristina
WOOOOW vilka bilder! Helt magiska…. Du är helt fantastisk på att ta vackra bilder!! Det var längesedan jag var till Öland och har i ärlighetens namn bara varit där en gång :-) Jo, lökfirman, den holländska: eurobulb.nl

Kram, kram
Nora sa…
Vilka underbara bilder. Tänk, jag har aldrig varit på Öland - dags att göra något åt det.
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram!
Marina sa…
Det där ser ju alldeles underbart ut! Både rostsakerna och naturen.

Kram
Anonym sa…
Ljuuuuvliga bilder! Förstår att du trivs där. Har inte varit på Öland sen jag var liten. Men jag kommer ihåg ljuset.
Kram
maryaustria sa…
These photos are gorgeous! This view ... I fell in love! So beautiful!
Anonym sa…
Vilka härliga rost prylar! För att inte tala om naturbilderna, underbart. Tack!
e-schriefer sa…
Hallo!
I like your Garden ...you have so mutch wonderful Pictures ....see you again...
Lovley Greets Erwin

Populära inlägg