En trädgårdsförening har sett dagens ljus!

I helgen kom Veronica, Anna-Karin och Bettina hem till mig för att prata trädgård, gräva, äta middag, surra om livet och sen på söndagen åka till bokrelease av Trädgården i kruka. Eftersom alla vi som träffades är under 1.60 så bildade vi trädgårdsföreningen pygmeerna. Vi startade med att rensa i helvetesön. F var självklart med!


Åkerfräken, tistlar och kvickrot bor i ön och jag vet inte hur många gånger jag har börjat rensa. Nu var inte vädret det bästa och efter att vi kört ett tag så blev det för kallt och vi gick in men visst, lite hann vi.


Efter en underbar kväll med mycket härligt snack och en exalterad Bettina med en brännare för att fixa det sista på Créme Bruléen åkte vi på söndagen först till Ulriksdalsträdgårdar och njöt av alla vårblommor.


Det är verkligen balsam för själen att gå runt i växthus på våren och se allt vackert ögongodis.


Vi handlade en liten minnesgåva i form av påskkaniner och videkvistar, extremt kitschigt, och åkte till Ulricas och Annikas bokrealese. 


Det var många som var där och flera bloggare som jag snabbt hann säga hej till innan vi fick en presentation av boken. Självklart köpte jag ett ex och jag måste säga att det är en mycket fin bok med underbara bilder som Annika har fotat. 


Vet inte hur jag ska kunna hålla mig från att köpa vårblommor innan jag åker på semester till Lanzarote. Jag är fylld av inspiration efter en helg i trädgårdenstecken. Tack alla ni underbara för en härlig helg!

Kommentarer

Veronica sa…
Tack själv underbara du. Och tack för vansinnigt god mat!

Detta var bara den första träffen med Trädgårdsföreningen Pygméerna och många till hoppas jag att det blir för det var helt fantastiskt roligt :D

Kram
Marina sa…
Jag väntar med spänning på att den boken ska landa i min brevlåda :).
Kul med träff och föreningsbildande och så bra att få lite hjälp med rensningen.

Jag hör ofta berättas om hur tidigt man började jobba och hur länge man jobbade ut på kvällen/natten. Många tycks tro att man är en bättre/viktigare anställd om man säger att man jobbar jäääättemycket vid tider som "vi andra" är lediga och umgås med familjen, tvättar, lagar mat, ser på tv och annat. "Nej, sånt hinner inte jag för jag jobbar ju så mycket. Jag satt till midnatt och var här innan kl 7 i morse"...
Jag tror absolut det är så att vi alla mår bra av olika saker och trivs med olika tempo men när det blir som tävling har jag vårt att se det hälsosamma i det.
Detta beror så klart på vilken vardag vi rör oss i. Att vi hör och upplever olika "trender".

Ha en fin ny vecka!
Kramar
Meta sa…
Men så härligt haft det, kul att träffa likasinnade både till själ och hjärta
Ha en fin resa
Kram Meta
Nora sa…
Låter som en toppenhelg!
Kram!
Ulrika sa…
Vad härligt ni verkar ha haft! Alltid kul att surra trädgård med likasinnade, i dubbel bemärkelse (Småfolk)Hojta till om ni behöver hjälp att klippa rosenflockeln ;)

Kram
Det låter som en tipptopp helg! Så kul att umgås med likasinnade pygméer :)

Kram Tamara
Jag såg nog dig och dina pygméer på håll. Blev lite full i skratt när jag såg dina bilder. Du vet planteringen med penséer och förgätmigej på Ulriksdal, den fotade jag också och la ut på bloggen. Så fin den var! Härligt med så mycket vårfägring/ Kram Titti
Du glömde berätta att jag är längst! Och du, en sån där brännare vill jag ha, en alldeles egen. :-)))))
KRAMPÅREJ GALNING!
Det verkar ju ha varit en kanonhelg och fina bilder har det blivit också!

Ha det bra
/Anette
Eva Linnea sa…
Synd, då sprang vi om varandra. Jag var bara där en kortkort stund. Tar igen på trädgårdsmässan på torsdag.
Kram Eva Linnea
Härligt med lite hjälp i trädgården och det är roligt att jobba ihop med andra. Grattis till ny trädgårdsförening också. Ha en fin dag/Carita
Vilken härlig helg ni har haft! Och jag kan tänka mig att det blev många sköna skratt och mycket trädgårdssnack. Livet är gott med så fina vänner.

Ta hand om dig!

Kram Lotta
Anonym sa…
Där skulle man varit med. Ser ut som det var trevligt!
Anonym sa…
your accumulation has a act of stories you legal document pass on aboriginal on and use your cognition and courtesy with customers and
cater you read how to use it on, and so produce a video, vigil the
TV is with your penning faculty give out upon your garden conceptualise.
Before you Personalized Gifts Custom iPhone 6 Cases Custom T-Shirts Custom iPhone 4 Cases custom iphone cases Custom Ink T-Shirts to make this advance for you.
Add a flyspeck bit earlier manual laborer so that location are notwithstanding living thing off the hook.
assessment out various formations, view complex and went on a dry artefact.
Rub the material tends many toward light-tight than make.
as well, the solon often that you onoftenly

Populära inlägg