Kyligt väder = Tid att fundera

 Våren kom av sig lite! Regnet har, från och till, öst ner och det är varit svinkallt i råa nordanvindar. Det enda positiva med det är att man har tid att fundera lite mer och jag har kommit på en ny idé för att bädda in huset i lite mer grönska. I slutet på avenbokshäcken  ska jag plantera två hybrid gullregn som förhoppningsvis ska hänga över ingången till den lilla stenläggningen framför glasverandan.

 Avenbokshäcken är formad som en halvmåne och avslutas med hybrid gullregn. Den andra bilden är en gammal bild när stenmuren var ny. Vi har ju även planterat en granhäck. Det är lite småklurigt att bädda in huset i träd och buskar utan att ta bort utsikten över sjön som vi har från alla fönster.
Men jag tror att det här kan lyckas. Gullregnen kommer att hamna på två ställen där vi inte har fönster. Jag har verkligen funderat på hur jag skulle kunna hitta plats för hybrid gullregn eftersom jag tycker att de är så vackra. Vad tror ni, kan det funka?

Kommentarer

AnnCharlotte sa…
Håller med om att det är lite skönt att natuuren hjälper en att pausa ibland.Jag kan bli lite stressad av att det är fint väder så jag "måste" vara ute....
Det är vackert med Gullregn....de har ett fint växtsätt.
Ha det bra ;)
Cecilia sa…
Hej!
Det ser jättefint ut med gullregn utanför entrén till ert vackra hus!
De är ju så härliga med hängena... jag skulle gärna ha något liknande bara det att jag bor i lite fel växtzon... det är mycket med det hela.. :)
Kul att jag kan inspirera till att kolla tapeter..;)
Kram från Cecilia
Nina sa…
Det är fint med gullregn men jag skulle inte våga ha det i min trädgård med barnen på grund av att det är så giftigt.
Marina sa…
Spännande planer du har. Jag har också funderat en del nu under de senaste kyliga dagarna.
Nu verkar vi få tillbaka lite varmare väder. Skönt!

Kram!
Visst kan det fungera. Våra gullregn kapar jag i när de breder ut sig för mycket och det har inte varit några problem hittills. Vi har många, för sonen tyckte det var så spännande att plantera fröna när han var mindre. Han drömde om en tunnel, som han sett i boken "Linnea i målarens trädgård".
Gullregn är så förtrollande vackra.
Skulle också vilja ha.
Ha en fin kväll.

Populära inlägg