En stor trädgårdsförändring!

Idag satte vi fart med granhäcken och staketet. Hela vintern har vi samlat tidningar och jag startade dagen med att lägga ut ett lager för att hindra ogräset. Lite lustigt att stå i värmen och läsa om julens tvprogram. 

Sen la jag dit droppslangen, rullade ut markduken och täckbark ovanpå, 20 säckar räckte inte långt men tillräckligt för att kunna sätta staketet. Det blir ett par vändor till Bauhaus innan vi täckt all markduk, skulle tro vi behöver minst 30 säckar till. När F somnat gick vi ut och satte upp staketet.

Det känns så skönt att få klart staketet. Äntligen är alla väggar på plats och rådjuren kommer att få kämpa för att ta sig in. Visst finns det ett par grindar som behöver sättas upp och just nu är de ingångarna täckta med nät. På en del ställen kan rådjuren utan problem hoppa över och vi ska hitta ett snyggt sätt att få dit nät utan att det stör helheten.


  Det känns som en milstolpe, nu är huset inramat och grunden är klar. Jag är så glad att vi fick det klart innan jag och F åker till Gotland imorgon. Kvällen var så skön, kändes som en sommarkväll. Ha en underbar söndag alla härliga trädgårdsmänniskor!

Kommentarer

Åhhh så snyggt det blev !! Vilket jättevackert staket !
Ha det så bra på Gotland ! Tack för alla fina kommentarer hos mig !
Kram/Isa
AnnCharlotte sa…
Det ser jättefint ut och passar perfekt till ditt vackra hus tycker jag.
Ha det bra ;)
Nina sa…
Gud va snyggt!! Bra jobbat, värsta slitet måste det ha varit, men riktigt riktigt snyggt blev det. Jag är riktigt avundsjuk på ert fina staket, ett sådant vill jag också ha.

Såg att du sått franskt kungsljus i inlägget innan. Kan du inte berätta lite om de rabatterna och vad du har planterat ihop? Sådant är så intressant att veta.

Hälsningar
Nina

Populära inlägg