Mysdag!

Vissa dagar bara blir mysdagar! Idag har varit en sån där mysdag. När F hade somnat satte jag igång och planterade ut mina småplantor av jättevallmo, myskmalva och kungsljus. De längtade till en rabatt och det är otroligt att dessa små, små plantor kommer att bli stora och ståtliga. Förra året sådde jag rosa jättevallmo och nästan exakt för ett år sen planterade ut de små plantorna i rabatten. Svårt att tro nu när man ser dem.


Jättevallmo idag, vita rabatten har i år fått en vit variant. Man ser dem knappt framför riddarsporrarna.

När jag ändå var i tagen planterade jag ut småplantor av gråmalva och riddarsporrar också. Skönt att ha dem på plats och slippa alla små krukor. Sen gick jag runt och mös. Fotade blommor, gick in mellan regnskurarna och lyssnade på åskan.


Vit näva som slog ut idag.

Kan man ha det bättre?


Kantnepeta, ljuvlig färg! Jättedaggkåpan är så vacker i regnet.

Imorgon åker jag på en fyradagars semester med tjejgänget. Första dagarna iväg från F... Hur ska det gå? Jag är inte ett dugg orolig för honom. H är en fantastisk pappa. Jag oroar mer för mig...

Kommentarer

det låter som en härlig dag!! Vi hade värsta hagelskuren på eftermiddagen som hade sönder jättemycket växter så jag har gått runt och kikat på förödelsen :-( blä för hagel.

Hoppas du får en trevlig helg.

Hälsningar
nina
Margot sa…
Härligt med sådana sköna mysdagar! Jättevallmona ser så vackra ut! Visst är det nåt speciellt med dom växter man drar upp från frön, man blir så glad när dom blommar och blir fina!
Ha en trevlig helg!
//Margot

Populära inlägg