Lite varje dag!

Att ha en liten plutt på fyra månader och samtidigt jobba i trädgården gör att jag jobbar efter tesen sakta men säkert. Det känns inte som jag gör så mycket eftersom jag bara kan jobba 30-40 minuter i taget när F sover, men när jag tittar på det jag har gjort de senaste två dagarna så märker jag att det händer saker.

Idag har jag kapat stödpinnarna till alla avenboksplantor och bundit upp nästan hälften av alla plantor. Småröjt bland planteringskärlen och planterat gräsfröer. Sen har jag gått en lång promenad i vårsolen och fotat blåsippor.Blåsippor i vårsolen

Finns det något vackrare än vårblommor. Vill så gärna ha blåsippor under eken. Om de beslutar sig för att bygga hus i skogspartiet bredvid oss tänker jag rädda de blåsippor som finns där och sätta dem under vår ek.

När jag kom hem tog jag en närbild på en avenboksknopp. Nu är det inte långt kvar innan hela världen exploderar i gröna små blad.


Avenboksknopp

Kommentarer

AnnCharlotte sa…
Vilken vacker bild på Blåsippan...
Det gäller verkligen att ta vara på de små stunderna....och att inte ha för stora planer...när man har en bebis :)
AnnA sa…
Godkväll!
Bebistiden skall man ju också njuta av, för den får man aldrig tillbaka. Förresten, han kan väl snart sitta ute tillsammans med dig på en filt, och titta på vad du gör, eller det är en förflyttande krabat?
Underbara blåsippor!
Jag hittade äntligen mina idag.
Ha det!
hälsn
AnnA
Margot sa…
Hittade hit genom en annan blogg, och har kikat runt lite! Upptäckte att du liksom jag älskar rosor!
Ska bli trevligt att följa det som händer i din trädgård!
Ha det bra / Margot
Hélena sa…
Han är en aktiv bebbe som vill att man snackar med honom :-) men visst har jag förhoppningar på att han kommer att gilla att vara i trädgården.
Camilla sa…
Åh vilka vackra bilder du tagit!!! Blir lite nyfiken på vad för kameradu har?
Ha en skön helg!//Camilla

Populära inlägg