Semesterfix!

Nu har jag haft tre veckors semester hemma i trädgården och det har varit skönt. Lika skönt som att nu åka iväg på semester på Öland och Gotland. Har fixat i trädgården innan vi ska åka iväg för även om vi har hus och trädgårdsvakt kan man inte förvänta sig att alla tycker lika mycket om att plocka ogräs, klippa överblommade blommor och vattna som en själv. Men visst är det skönt att veta att alla blommor blir omhändertagna under tiden.


Stjärnflocka och New Dawn

Det är otroligt vackert i trädgården nu. Rosorna blommar för fullt och många av perennerna också. Constance Spray har inte många blommor kvar nu men Mme Hardy och Venusta Pendula blommar fortfarande.


Edelweiss och Katarina Zeimet.
Edelweiss har återhämtat sig från nedfrysningen i vintras och har börjat blomma. Det har även Katarina Zeimet och Little White Pet. De rosor som ännu inte har slagit ut är Felicia, Sommerwind, Visby, Scheeflocke och Paquerette. Paquerette kan jag nog glömma den här säsongen, är förvånad att den överlevde vintern.
Det är härligt att åka bort men det är också härligt att komma hem och se hur allt har växt till sig. Det händer så otroligt mycket på en och en halv vecka. Jag får se om jag har möjlighet till inlägg under semestern annars syns vi när jag kommer hem.

Kommentarer

AnnA sa…
Katarina Zeimet - en riktig sötnos!
Ha nu en trevlig resa!
hälsn
AnnA
AnnCharlotte sa…
Jag har awardat dig, välkommen in för att hämta...
Ha en fortsatt trevlig semester.
Katrinne sa…
Vilken fin sida du har! Trevligt att surfa in här! Fler gånger kommer det att bli!
Ljuvliga bilder! Min Venusta Pendula har blommat över sedan länge... ;-( . I min trädgård är det lite stilla med blomningen för tillfället.

Ha en skön semester!
Kram Camilla

Populära inlägg