Solig midsommar?

Har varit ute i trädgården en snabbis och planterat några stackars plantor som väntat på att få komma i jorden. När jag sådde alla fröer tidigt i våras visste jag inte att jag hade ett eget litet busfrö som växer. Jag fyller inte bara 40 i år... jag ska bli mamma också... för första gången! Hur gick det här till?

Eftersom vi fick lite komplikationer i maj har allt legat på sparlåga. Alla plantor, trädgården och bloggen har fått stå åt sidan men nu är det bara en vecka kvar till semestern och jag ser fram emot att röja i trädgården. Att få gräva, plantera, gjuta mur, bygga staket. Helst ska allt ske på två dar.

Midsommar firar vi i skärgården och jag hoppas att vi och ni får ett underbart väder. Det är så roligt att läsa era kommentarer, tusen tack för dem. Efter midsommar kommer ni få se mer av mig i bloggen!

Kommentarer

Ingela sa…
Såhär går det till när man blir med busfrön...
Grattis! Vilken omställning med en ny familjemedlem, vi blev ochså föräldrar sent när vi var 39, nu är det 5 år sedan, puh och jippie.

Glad midsommar!
Ingela
AnnA sa…
Ett stort grattis från mig!
Vad härligt med ett litet busfrö på gång! Njut!
GLAD MIDSOMAR!
hälsn
AnnA
Britt sa…
Vad härligt med ett litet busfrö. Ha en bra midsommar//Britt
Surfade förbi för att önska alla en GLAD MIDSOMMAR! Själv jobbar jag :-( Men tänker sticka emellan med lite bloggande. Välkommen in, titta runt, läs och var med och tävla om en trädgårdsbok - ELLER en inredningsbok! Adressen? http://designskolan.blogspot.com

Populära inlägg