Å ena sidan...

.... är det väldigt trevligt med bilder i ett Blommigt Fredags inlägg! 
Å andra sidan så är det svårt när man är i New York och kortläsaren inte fungerar...

Skämt och sido! Fredagens tema har varit planerat efter dagens utflykt här i New York dit jag åkte igår. För tro det eller ej... det går att blogga om trädgård även om man är mitt på Manhattan! Lite svårt dock när datorn inte får kontakt med kortläsaren. Jag får helt enkelt köpa en ny imorgonbitti, New York- tid och lägga in bilderna efteråt men eftersom ni som bloggat inte ska behöva vänta på att länka in era inlägg så gör jag blogginlägget nu. 


För er som är nyfikna på vad det är jag ska visa i blomväg från en betongstad som denna så får ni komma tillbaka fredagkväll för att spana in fortsättningen på detta mycket mystiska inlägg och tro mig det finns mycket att titta på!

Och här kommer nu fortsättningen! En sladd är inköpt och jag har lyckats ladda ner bilder. En stor stad som New York är känd för sina höga hus och man kan inte undgå att tänka på betong. 


Å andra sidan finns det plats för blommor och grönt trots att man är mitt på Manhattan. Gårdagens promenad på High Line och ner till BatteryPark bjöd på många fina vyer!

 
 


Temat för nästa fredag i Blommig Fredag är - Förändring?

Kommentarer

Anonym sa…
Så spännande, jag återkommer!
Kram Kristina
Unknown sa…
Jag väntar så gärna
"Den som väntar på nått gott....." brukar man ju säga. Så man ser med spänning fram mot vad du hittat för vackra växer i NY! Så länge - hade det så kul!!
KRAM
Susie
Spännande eller är det ett April skämt? ;)
Ha det bäst, vart du än är !
Maribel sa…
Ha en underbar resa.
Trevlig helg/Marika
Hélena sa…
Ha ha ha, nej! Det är inget aprilskämt! Nu har jag precis vaknat med tutande bilar utanför fönstret så jag är kvar här i NY! Prio 1 idag är att hitta en överföringsdosa eller sladd till kameran så jag få snurr på bilderna. Återkommer i kväll :-)

Kram på er!
Hélena
Maggan sa…
Det låter som en spännande resa du är på önskar Dig en fortsatt trevlig tid i den stora världen.Ha det gott/Margareta
Anonym sa…
I always enjoy your beautiful garden images! Even though the translation sometimes is probably not what you would like to say:) Have a beautiful weekend! Hope the weather is warming up North!
Lotta sa…
Spännande!
Ha en härlig resa /Lotta
AnnA sa…
Hej!
Den som väntar på något gott...
Min kortläsare har också sagt goodbye, så jag kör också med sladd.
Funkar.
Ha det nu så gott over there!
kramen!
AnnA
Det löser sig, det löser sig...
Nu härlig inspiration från N.Y.
En stad som jag verkligen älskar och nu längtar till...
Ha det riktigt gott!
kram
/Katarina
Heisann, Hyde Park er vidunderlig om våren og ikke å glemme det artige nedlagte jernbanesporet som er blitt til en spennende blomstertrase! Ha fine dager i NY som er en utrolig flott by!
Marit sa…
Så vakre bilder av blomstringen! Spennende bilder fra New York :)

Ha det godt!

Klem, Marit
Inger sa…
New York är en dröm för mig, än så länge. Häftiga bilder. Ha så trevligt!
Kram
Villrose sa…
Spennende!
Skulle gjerne vært en tur i den byen.
Unknown sa…
Hm, härlig vårblomning där borta. Vita björkstammar har varit populära ett tag i heminredning, men jag ser det sällan som trädgårdspynt eller i krukplanteringar här hemma. Synd, för det är lättillgängligt och nästan oslagbart till såväl vårlökar som höstljung.
Ibland avstår jag från att titta på bloggar, för jag blir alldeles omtöcknad av all inspiration (och insikten att jag inte hinner applicera dem). Nu är det ett sådant läge....
Ha det så trevligt och fota, fota. (Jag återhämta mig snabbt och vill säkert se mer längre fram.)
Marta
Zauberpalme sa…
Beautiful pictures. Have a good week and thank you for hosting.
Delar tyvärr inte din förtjusning (!?) över New York som jag personligen anser är "the asshole of the world" som Svante Grundberg så subtilt uttryckte det på TV. Har varit där ett antal gånger, men försöker alltid ta mig snabbt därifrån till trevligare ställen i landet. Men vi är ju alla så olika.....som tur är!
KRAM
Susie
Charlotte sa…
HEj

Jag tycker det är kul med teman och undrar hur det funkar med Blommig fredag. Är det bara att förse dig med en länk till ett Blommig fredag-inlägg om man vill vara med?
AnnA sa…
Hej!
Tack för rundvisningen overthere!
Härligt med blomning mitt bland betongen...
Vi ses snart, för i morgon blommar fredagen igen!
Kramen,
AnnA

Populära inlägg