Så kom den då...

...Den första snön! Ja, inte idag utan redan i lördags. Inte mycket till en början men desto mer igår. Det känns kallt med -10 men det är ju för att vi inte är vana efter den otroligt vårlika julledigheten. En ensam tomat på en bortglömd tomatplanta som inte rensades bort lyser plötsligt i allt det vita. Visst är det vackert med snö och det får absolut stanna ett tag, men snälla vädergudar låt det tina och försvinna fortare och smidigare än förra året!


Annars ägnar jag timmar åt att förbereda min första bröllopsmässa. Visitkort, reklamblad, böcker, förstoringar och planera monter ska fixas. Det är svårt att föreställa sig hur mycket det är som ska göras och jag inser att, jag som vanligt, har underskattat tiden det tar att gå igenom alla bilder. Men visst är det roligt och pirrigt! Har ingen aning om vad jag har att förvänta mig! Känner du någon som ska gifta sig så får du gärna tipsa om min tävling och mitt mässerbjudande.


Senast idag fick jag en bokning för bröllop i september så otroligt roligt! Annars drömmer jag om fröer och roar mig med att läsa om era projektplaner för 2014!

Kommentarer

Ja, så kom den….. :) Här var det minus 20 i går. Not funny…. MEN så spännande med mässan. Är helt säker på att det kommer att gå hur bra som helst med dina fantastiska bilder!!! Förstår att det är mycket att göra och fixa :) Stort lycka till med allt där.

Söt tomat :)
Kram
Luna Ek sa…
Ser proffsigt ut. Lycka till!

/ Luna
Marina sa…
Spännande med mässan. Lycka till!

Jag vill ha snö! VI hade vinter igår faktiskt. I hela 6-7 timmar kanske. Det låg pyttelite vitt på marken då men i morse var allt borta igen.

Kram
AnnaHelena sa…
Jag förstår att det måste vara jättekul att få bröllopsuppdrag! Så tacksamt med vackra miljöer och lyckliga människor!
Lycka till med mässan!

kram // AH
Veronica sa…
Stackare som får sitta uppe hela nätterna med redigering av bilder! Dock är jag övertygad om att det är värt det och att din mässa kommer ge superresultat :)

Jag drömmer oxå om fröer men hinner gå igenom dem förrän i helgen så kanske kan Blooming Friday bli Blooming Sunday? ;)

Kram vännen och lycka till som
f--n!
Så spännande med mässan !
Förstår att det är mycket att tänka på ... är så imponerad över ditt driv och förmåga att skapa på så många olika plan !
Lycka till !
Kram/Isa

Populära inlägg